Pixel 2 kan känna igen tiotusentals låtar automatiskt, men Google berättar inte exakt hur många

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 2 kan känna igen tiotusentals låtar automatiskt, men Google berättar inte exakt hur många

Mellan igår och idag har olika artiklar cirkulerat på nätet som erbjöd en ganska exakt uppskattning av antal låtar som Pixel 2 kan känna igen automatiskt. För den som inte vet vad vi pratar om har de nya Google-smarttelefonerna en funktion som alltid förblir lyssnande (låg förbrukning) och känner igen alla låtar som finns i bakgrunden, utan att kommunicera med någon server, och därför optimerar hastighet och förbrukning.

Det är därför logiskt att det här är en funktion med begränsningar, och utvecklaren Kieron Quinn försökte förstå vad de var genom att extrahera en lista med låtar från databasen som finns på Pixel 2 XL. Denna lista innehåller ca 17 300 anmälningar, men det verkar inte vara alltför pålitligt. Faktum är att databasen inte var lätt att läsa, och vissa låtar verkar ha obegripliga namn och det kan till och med finnas dubbletter. Dessutom sägs det inte att programmet han använde har lyckats extrahera alla låtar som finns, och Google kommer själv att uppdatera denna lista med tiden.

Kort sagt, ta denna siffra som en ren uppskattning, men inget mer.

Google har faktiskt bekräftat att den initiala listan över låtar som Pixel 2 kan känna igen är högre än denna uppskattning, men har inte sagt hur mycket, bara på tal om en generisk “tiotusentals“Vi kommer förmodligen inte att vara för långt ifrån sanningen, men med tanke på att det är en funktion som kommer att utvecklas över tid och att utgångspunkten redan är så bred, är det inte ens så vettigt att oroa sig för det.

Relaterade artiklar

Back to top button