Pixel 2 har ett bandningsproblem med LED-lampor (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 2 har ett bandningsproblem med LED-lampor (video)

Problemen fortsätter för Pixel 2, som utan tvekan är de flesta smartphones målinriktad av den senare perioden. Vi skulle kunna tolka det som ett tecken på popularitetfaktum är att det inte är säkert positiv publicitetäven om vi för närvarande inte talar om oöverstigliga problem, så mycket att Google redan har löst flera, som därför de italienska köparna aldrig ens kommer att uppfatta.

När vi kommer till oss verkar det som att båda Pixel 2 (eftersom kameran är identisk) har problem med LED-lamporna. Genom att ta bilder eller filma i deras närvaro, troligen på grund av ljusets uppdateringsfrekvens och exponeringstiderna för de två smartphones, visas synliga linjer, horisontella eller vertikala beroende på fallet, i bilden. För att bättre förstå detta flimmer (flimrande), kan du ta en titt på dessa exempel eller på videon i slutet av artikeln.

Det bör noteras att första generationen av Google Pixel hon verkar inte vara drabbad av samma problem, och det är inte ens klart om det handlar om Allt Pixel 2 på marknaden.

Om du hade möjlighet skulle du kunna försöka återskapa denna defekt, som då inte sägs att den bara förekommer och endast med LED-lampor. Men vi måste säga att samma sak hände oss med många andra smartphones, under speciella lampor, så ärligt talat skulle vi inte göra ett drama av det.

Google är fortfarande medvetet om problemet, men det finns fortfarande inget exakt svar i frågan. Vi kommer att uppdatera artikeln så fort det finns.

Relaterade artiklar

Back to top button