Phones4U: GS4 börjar redan med 40 % bokningsfördel jämfört med GS3

Note: We hope you enjoy reading this article: Phones4U: GS4 börjar redan med 40 % bokningsfördel jämfört med GS3

Förbeställningarna av Galaxy S4 har precis öppnat (även om de mer än något annat är reservationer med tanke på att det exakta priset och tillgängligheten ännu inte har avslöjats) och de första återförsäljarna ger redan mycket positiva signaler angående den nya toppen av Samsung räckvidd. . Phones4U känd återförsäljare British, rapporterar det förregistreringar för den senare är 40 % högre än vad Galaxy S III hade efter 48 timmar, och lite över en halv dag har gått sedan tillkännagivandet. Det säger sig självt att ingen modell som lanserats hittills under 2013 kan hänga med, och Phones4U han är så säker på att han förutspår att den kan bli årets bästsäljande smartphone.

Fortfarande i Storbritannien, Paul Jevonsproduktionschef på EE, säger att förfrågningar angående Galaxy S4 har nått “nivåer av stor spänning“.

Vilka är dina heta intryck: kommer du att vänta på ankomsten av GS4 till Italien, har du redan fokuserat på något annat, eller kommer du att stanna kvar med din nuvarande smartphone och vänta på bättre modeller?

Relaterade artiklar

Back to top button