Philips Hue kommer att få nya, ljusare och mer varierade lampor –

Ljusare, mer varierad och mer sammanhängande

Alla varumärken vet vad som händer, för att kunna fortsätta att fånga användarnas uppmärksamhet och locka nya måste det vara i konstant förändring. Detta innebär att nyheter släpps då och då, och det behöver inte ske på hårdvarunivå. Ibland kan en bra mjukvaruuppdatering vara mer än tillräckligt för att väcka intresse för din produkt eller tjänst.

Vi kan dock inte förneka att tillgången på nya produkter alltid är attraktiv och det ser ut som att ett av huvudmärkena inom smart belysningsområdet kommer att utarbeta ett nytt förslag. Enligt siffror som släppts av vissa specialiserade medier talar vi om Philips Hue och dess kommande smarta glödlampor som kommer i september för att komplettera en intressant katalog med anslutna glödlampor.

Nya Philips Hue, som kommer att representera varumärket, kommer att bli ljusare. Detta betyder att om de nu erbjuder cirka 800 lumen som maximal ljusstyrka, så kommer de med nya modeller att gå till 1 100 lumen … En ökning som kan tyckas liten, men det kommer att innebära en bättre upplevelse för alla de användare som letar efter mer ljus i stora rum utan att tillgripa flera armaturer, ja eller ja.

Naturligtvis kommer detta inte att vara maxvärdet, det är uppenbart att företaget också arbetar med att erbjuda en belysningslösning mer kapabel att uppnå 1 600 lumen kraft och kommer att finnas tillgängliga som Hue White, Hue White Ambiance och Hue Color Ambiance light. Det vill säga, det kommer inte att vara en lampa som bara kan producera vitt ljus, samt varma, kalla eller RGB-färger.

Dessutom, ny serie LED-glödlampor förbereder sig också. De kommer att erbjuda varmvita och svala vita färger och en maximal ljusstyrka på 550 lumen. Logiskt sett är de mindre kraftfulla, men de är lampor designade mer för att dekorera och skapa en mer avkopplande miljö än för själva belysningens funktion, när vi till exempel vill utföra andra aktiviteter som kräver tillräcklig belysning för att utföra dem, t.ex. som att läsa…

Nya produkter för en ny standard, Matter

Lanseringen av dessa nya Philips Hue-produkter kanske inte sker ensam och de andra fantastiska nyheterna de har kommit med är starten på supporten för Matter. Därför kommer alla dessa lösningar redan att levereras med lämplig försegling för att säkerställa kompatibilitet med den nya anslutningsstandarden för smarta hemprodukter.

Logiskt, som de också kommenterade då, kommer det att finnas en firmwareuppdatering som kommer att förse Philips Hue Bridge med materiens stöd … På så sätt kan alla befintliga enheter integreras i Matter-kompatibla inställningar och dra nytta av bättre kompatibilitet med olika röstassistenter, speciellt Siri.