Pete Lau funderar fortfarande på OnePlus X och förklarar varför vi inte kommer att se dess efterträdare

Note: We hope you enjoy reading this article: Pete Lau funderar fortfarande på OnePlus X och förklarar varför vi inte kommer att se dess efterträdare

OnePlus X var den enda enheten av mellanklass presenteras av det kinesiska företaget, och den enda att ha besviken när det gäller försäljning. Pete LauVD för OnePlus, har nyligen återvänt till ämnet genom att dela hans tankar på enheten och hur mycket den har beroende på efterföljande val av företaget.

Informationen kommer från enintervju till VD:n för OnePlus, också delvis publicerad på det officiella forumet: han förklarar att det trots mellanklassenheten var uppskattas av samhället för sin designOnePlus X imponerade inte ur synvinkel försäljning. Detta påverkade också i hög grad företagets efterföljande planer, vilket han föredrog att fokusera sina egna ansträngningar e strategier endast på smartphones.

Enligt Laus ord är det här anledningarna till att vi inte har sett efterföljare till OnePlus X och för vilket vi kommer att fortsätta att inte se det åtminstone till 2021.

Håller du med om OnePlus strategi? Eller skulle du också föredra ett mellanklass flaggskepp från det kinesiska företaget?

Relaterade artiklar

Back to top button