Pete Lau åker runt i Stanford och tar bilder med sin nya OnePlus 6! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Pete Lau åker runt i Stanford och tar bilder med sin nya OnePlus 6! (Foto)

En person vaknade i morse och medan han var på gatan, antagligen njöt av solen och beundrade sommarens blomning, tittade han omkring och tog en några bilder med sin nya smartphone och sedan lägga upp allt på ett socialt nätverk.

Den nyss beskrivna skulle vara ett trivialt porträtt av vilken dag som helst nuförtiden om ämnet i fråga inte var det Pete Lau och telefonen som används för fotografiernamycket efterlängtade OnePlus 6. Det räcker för att göra nyheterna: i morse publicerade OnePlus VD på Weibo, det välkända kinesiska sociala nätverket, en handfull bilder tagna i starkt solljus i Stanford, Kalifornien.

Vid första anblicken säger bilderna i och för sig inte så mycket om den fotografiska kvaliteten på nästa topp i serien, eftersom de har tagits under optimala ljusförhållanden. Men vid närmare eftertanke märker vi precision av bokeh-effekten på öppningsbilden. Vad vi vet hittills borde OnePlus 6 vara utrustad med en 20 + 16 megapixel dubbel bakre kamera, precis som sin föregångare 5T, men förmodligen kommer skillnaden mellan de två att vara just iprogramvara bildbehandling.

Å andra sidan finns det faktum att VD:n OnePlus är på Stanford och detta kan bara tyda på att han förmodligen är belägen i USA bara för att förbereda lanseringennu nära förestående, av OnePlus 6. Ryktena från Kina som jagat varandra i flera dagar säger att den officiella presentationen i det asiatiska landet kommer att äga rum den 5 maj, så det är rimligt att tänka på ett tillkännagivande för väst av slutet av månaden.

Relaterade artiklar

Back to top button