PD-laddare för att ladda din telefon och laptop –

Du kommer med största sannolikhet att använda en mobiltelefonladdare och en andra laddare för bärbar dator. Tja, du vet att du kan köpa riktiga två i ett, vilket sparar kabelkostnader.

Så väljer du rätt laddare för din smartphone och laptop

Låt oss börja med, laddningssystemet måste beaktas. Dessutom eftersom inte alla mobiltelefoner har samma kontakttyp. De allra flesta moderna mobiltelefoner använder en USB Type-C-port med USB-utgång, så de allra flesta laddare på marknaden kommer att fungera för dig.

Även om man bör komma ihåg att vi på marknaden kan hitta modeller som använder en annan laddningsport. Ett utmärkt exempel är Google Pixel-telefonerna eller Apples iPhones. Dessa mobiltelefoner har en USB Type-C / Lightning-kontakt för snabb laddning. Ja, du kan använda en traditionell USB-kabel med en adapter, men du kan alltid lita på en snabbladdare anpassad för den här klassen av enheter.

Oroa dig inte, vi har tagit hänsyn till det, så vi har inkluderat ett par idealiska modeller i vår sammanfattning av de bästa laddarna du kan köpa för att ladda din mobiltelefon och laptop samtidigt om du har en Made Phone . Google eller en iPhone från Bitten Apple Company.

Dessutom, för att ge dig sinnesfrid, har vi testat specifikationerna för varje laddare för att säkerställa att den uppfyller kraven för användning med dessa mobiltelefoner.

Power Delivery är en viktig standard för att ladda din bärbara dator

Hittills har vi sett att det är väldigt viktigt att veta vilken port som är rätt för din mobiltelefon. Men tanken är att köpa en laddare som kan ladda din bärbara dator och mobiltelefon samtidigt. Och det är där Inkluderar USB Type-C med Power Delivery-certifiering.

Detta är en universell laddningsstandard som tillåter upp till 100W effekt. Detta gör att du kan ladda flera enheter samtidigt, inklusive din bärbara dator. Att säga att USB Type C-portar med Power Delivery (eller PD)-certifiering ger snabbare laddning såväl som snabbare laddningstider är en annan detalj att tänka på.

Så om du letar efter en laddare som gör att du kan ladda både en mobiltelefon och en bärbar dator är det viktigt att den är Power Delivery-certifierad. Tänk såklart på att din dator måste vara kompatibel för att kunna använda den här typen PD laddare. Enkelt uttryckt, om du använder en USB Type-C-laddningsport vet du att du kan använda den.

Som du kanske har märkt, när du köper en laddare finns det flera krav som gör att den kan användas samtidigt med en mobiltelefon och laptop. Dessutom är variationen på marknaden så stor att det blir svårt att hitta en lämplig lösning.

Av denna anledning, och för att göra det mycket enklare för dig, har vi sammanställt ett komplett urval där du hittar de bästa laddarna för din mobiltelefon och laptop. Du kommer att se olika modeller så att du kan välja den produkt som passar dina behov bäst. Låt oss ta en titt på de olika alternativen.

Amiguy 150W USB C-laddare

Låt oss börja med den mest stärkta laddaren du hittar. Detta är en modell från Amerguy som ståtar med 150W effekt, vilket gör den idealisk för att ladda flera enheter samtidigt. För att göra detta har den en PD-certifierad USB Type-C-port förutom 2 laddningsportar som är kompatibla med Quick Charge 3.0.

AUKEY Omnia

Vi antar redan att du i denna kollektion kommer att se flera AUKEY-modeller. I det här fallet finner vi AUKEY Omnia laddare, PD-modell och ytterligare en USB-port för användning med alla kompatibla enheter.

Baseus snabbladdare

Baseus är ett annat stort namn när det kommer till att köpa en PD-laddare. Och den här modellen kommer mer än att passa dina behov. Den erbjuder snabbladdning upp till 65W förutom en mycket diskret design.

GC 4 Strömförsörjning

Om du behöver ladda flera enheter samtidigt, missa inte detta GC Power Source 4 laddare En produkt med fyra laddningsportar för att få ut det mesta av din tid.

UGREEN laddare

Du föredrar fortfarande en mer kompakt modell som du kan ta med dig vart du än går. Om så är fallet, missa inte 65W UGREEN-modellen.

Baseus USB C 65W laddare

Vi fortsätter med den här samlingen av de bästa laddarna med Power Delivery-teknik för att ladda din mobiltelefon och laptop samtidigt, vi kunde inte låta bli att rekommendera denna andra Baseus-modell. Produkt med tre laddningsportar för att möta dina behov.

AUKEY USB C laddare

Om du har en Apple-telefon, Google Pixel eller någon annan mobiltelefon med USB Type C-kabel kan du inte missa denna laddare från AUKEY. Modellen har två USB Type C-laddningsportar, så att du kan använda den med din telefon utan några adaptrar.

OKI USB USB

Om du letar efter en Power Delivery-reseladdare, missa inte denna andra AUKEY-modell. Den erbjuder belastningar på upp till 18W utöver olika konfigurationer, så att du kan använda den i över 150 länder.

RAMP 36 W

I det här fallet hittar vi inte snabbladdaren som även ståtar med en USB-port som är kompatibel med Qualcomm Quick Charge 3.0. Perfekt för att ladda mobiltelefon och laptop samtidigt!

LENCENT USB C laddare

Vi avrundar detta urval med de bästa PD-laddarna du kan köpa med en modell som har en låg prislapp. Och se upp, denna LENCENT-laddare har stöd för Quick Charge 3.0 snabbladdningsteknik.

Relaterade artiklar

Back to top button