Patenterad S Pen Assisted Ejection: Kommer till Galaxy Note 5?

Note: We hope you enjoy reading this article: Patenterad S Pen Assisted Ejection: Kommer till Galaxy Note 5?

Samsung har patenterat en intressant nyhet för S Pen-huset, vilket kanske ger oss en ledtråd till en nyhet som vi kommer att hitta i nästa Galaxy Note 5. Fram till nu var det faktiskt helt och hållet användarens ansvar att utvinna den användbara pennan, som var tvungen att beväpna sig med lite naglar för att få ut den ur dess hölje; med denna nyhet istället kommer en liten knuff utåt att ges till pennan, som på så sätt blir lättare att dra ut ur urtaget.

Det som gör denna funktion ännu mer speciell är att utvisningen kan framtvingas med en enkel sådan gest på skärmen eller till och med med en röstkommandovilket gör det mycket enkelt att dra ut pennan i alla situationer.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note 5 osäker mellan 2K och 4K

Utvisningsmekanismen i sig är faktiskt ganska komplex (du kan hitta olika illustrationer i länken till källan, på egen begäran kan vi bara publicera en bild), och baseras på användningen av magnetersom i tidigare modeller redan hållit pennan på plats, och som på samma sätt nu kan trycka den utåt vid behov.

Det är svårt att säga säkert om vi kommer att se detta funktion i Galaxy Note 5men det skulle verkligen vara ett välkommet steg framåt jämfört med tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button