Påstådda riktiga bilder av OnePlus 7T Pro visas

De allra flesta av oss känner redan OnePlus 7 Pro, faktiskt har teamet varit på mobilmarknaden i två månader. Allt verkar dock tyda på att företaget redan skulle arbeta med sin efterträdare.

Enligt traditionen under de senaste åren bör detta nya team ha suffixet “T” i sitt namn, så vi kan snart möta nya OnePlus 7T Pro, men för tillfället kan vi bara nöja oss med dessa förmodade riktiga bilder.

Som du kan uppskatta, kära läsare, ser vi teamet i ett speciellt fall som tillverkare använder för att dölja designen av sin produkt offentligt. Men på bilden kan vi se att skärmen inte har några hack eller perforering, såväl som att den har små kurvor på sidorna.

Där vi ser en märkbar skillnad finns i teamets huvudheadset, eftersom det i det här fallet OnePlus 7T Pro kan ses mer detaljerat, till skillnad från den nuvarande modellen som inte är så synlig. Vi uppskattar också att du använder en Android 10 Q beta.

I verkligheten förväntas inte estetiska förändringar i modellerna med “T”, eftersom de stora förändringarna är inne i teamet. I fallet med OnePlus 7T Pro förväntas den komma med en Qualcomm Snapdragon 855+ -processor, förbättrade kameror, möjligen högre batterikapacitet och möjligheten att ha trådlös laddning.

När det gäller tillgänglighetsdatum förväntas det att det under november månad kan vara dess officiella presentation, allt detta baserat på de datum som företaget valde när det presenterade OnePlus 3T, OnePlus 5T och OnePlus 6T. På samma sätt förväntas fler läckor före den officiella presentationen.

Med information från Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button