Påstådd första bild av Galaxy Note II och nyheter om Jelly Bean för GS3

Note: We hope you enjoy reading this article: Påstådd första bild av Galaxy Note II och nyheter om Jelly Bean för GS3

Augusti helveteshetta stoppar inte de vanliga informanterna som vet allt och ser allt, även om de ofta förstår visselpipor för kolvar och deras syn är lite grumlig. I det här fallet har vi dock att göra med en perfekt fokuserad rendering, som han visar oss en Galaxy S III den nya Galaxy Note.

Det finns uppenbarligen ingen bekräftelse på att detta är den verkliga modellen, sannolikt är det inte alls, men mer eller mindre är det i den riktningen som ryktena hänger, eller i en Galaxy Note II som inte avviker alltför långt från GS3i en slags kontinuitet mellan toppen av intervallet.

När det gäller specifikationerna för den nya phableten finner vi en 1280 x 800 pixlar Super AMOLED-skärm 5,5″ med RGB-matris och därmed överge den ökända PenTile-submatrisen. Fortfarande enligt samma uppgiftslämnare skulle även en full HD-skärm ha testats, men det senare skulle bli för dyrt för batteriet.

När det gäller CPU är vi alltid på sidan av Galaxy S III, medExynos 4 Quad a 1,5 GHz. och kameran kommer också att ha samma 8 MP sensor av GS3.

Dock inga nyheter angående OS, vilket med största sannolikhet kommer att bli Glass sandwich vid lanseringen och går sedan vidare till Jelly Bean inom kort.

Medan vi pratar om uppdateringar, låter den pratglada tipsaren också komma med en kommentar om Galaxy S III: uppdateringen till Jelly Bean för smartphonen skulle vara praktiskt taget klar och på väg att vara släpptes i samband med avtäckningen av Galaxy Note IInästa 29 augusti.

För att undvika tvivel anger vi igen att inget av ovanstående har Samsung-stämpeln präglad, så det är upp till dig att välja om du vill lita på den anonyma kanariefågeln eller inte.

Relaterade artiklar

Back to top button