Paramount+ och Showtime-paketet återaktiveras för vissa tidigare prenumeranter

Även om det fortfarande inte är öppet för nya prenumeranter, verkar det som om Apples Paramount+ och Showtime-paket har återaktiverats för några tidigare prenumeranter.

I augusti 2020 kunde användare prenumerera på ett paketerbjudande för $9,99 som inkluderade CBS All Access såväl som Showtime – två nätverk båda under ViacomCBS paraply. Inte långt efter stoppades paketaffären men de som var farfar kunde behålla rabatten på mer än 50 procent.

Även efter omprofileringen av CBS All Access till Paramount+, stannade paketet på plats för prenumeranter.

Den gångna helgen blev användare arga över att se att deras prenumerationer utan ceremonier hade avslutats och markerats som “utgångna” utan att de kunde återaktivera planen. Många, inklusive personal från Apples support, för att höra en mängd olika svar, inklusive att det var en tidsbegränsad affär som bara löpte ett år, trots att det inte var ett helt år, och att det var ett faktureringsmisstag och att försöka igen om några dagar.

Det mest troliga scenariot var att affären helt enkelt höll på att ta slut och de som hade planen skulle inte längre kunna dra nytta av rabatten. Båda förblev som Apple TV-kanaler som kräver separata prenumerationer.

På tisdagsmorgonen märkte flera – men inte alla – personal att paketet hade återaktiverats. Utan användarinteraktion hade paketet automatiskt förnyats och fakturerats för ytterligare en månad av Paramount+ Showtime-paketet.

Det är inte klart om detta är en långsiktig lösning och betyder inte att paketet kommer att finnas kvar för alltid. Apple och Paramount+ har ännu inte kommenterat frågan.

Relaterade artiklar

Back to top button