Paramount+ och Showtime Apple TV-paketfaktureringsproblem tyder på slutet på affären

Ett antal Apple TV-kanalers kunder upptäcker att deras farfarspaket med Paramount+ och Showtime återbetalas, vilket kan vara ett tecken på att affären avbryts.

Efter omprofileringen av CBS All Access till Paramount har användare som prenumererar på ett Apple TV-kanalpaket som kombinerar det med Showtime fortsatt att njuta av parningen för $9,99 per månad. Det verkar nu som att dessa farfarskunder inte längre kan dra nytta av paketet.

Användare på Reddit har rapporterat faktureringsfel, där den vanliga avgiften på $9,99 för paketet inte kunde förnyas. En kontroll av prenumerationen på deras konto visar att paketet “förfallit” och inte är tillgängligt.

I ett fall kontaktade en kund Apples support och fick besked om att deras kort avvisades. Men när du kollade med deras bank, verkar det som om betalningen skickades igenom, sedan återbetalade Apple den.

En annan Reddit-användare informerades av en senior handledare för Apples support att det var ett “specialerbjudande för 1 år” snarare än ett permanent paket.

personal upptäckte samma debiterings- och återbetalningsaktivitet för paketet, utfört via PayPal, med kontot och tillhörande finansiella instrument i god status. Andra Reddit-användare har också upptäckt att andra Apple-prenumerationer har gått bra vid ungefär samma tidpunkt, med bara paketprenumerationen som är aktuell.

Paypal-e-postmeddelanden mottaget av AppleInsider på grund av en misslyckad betalning för Paramount+/Showtime Apple TV-paketet.

Om paketet har upphört betyder det nu att konsumenterna kommer att behöva spendera mer än dubbelt så mycket som paketets kostnad för att få samma tjänst. Paramount Plus kostar $9,99 för annonsen-free uppleva medan Showtime kostar 10,99 $ separat, vilket ger den potentiella kostnaden 20,98 $.

Användaråtkomst till båda tjänsterna verkar ännu inte vara avstängd. har kontaktat Paramount+ och Apple för kommentarer.

Relaterade artiklar

Back to top button