Panasonic Toughpad Ny 4K -surfplatta får 20 tums surfplattor att se mer ut …

Om det finns något företag som kommer att lansera en vanlig 4K -surfplatta, är det förmodligen LG, Samsung eller Apple. Under tiden har vi haft 4K -surfplattor på marknaden ett tag nu, men de större modellerna, de professionella, med diagonaler runt 20 tum. En ny platta av denna typ har tillkännagivits av Panasonic inom Toughpad -serien.

FZ-Y1

Nykomlingen kallas Panasonic Toughpad FZ-Y1 Standard, men tro mig, det finns inget standard om det. Det kommer också att presenteras en Value -modell senare på året, tillsammans med en högre prestandamodell. Standardenheten ger en IPS LCD 15:10 -panel med vida betraktningsvinklar och stöd för Full HD -innehåll. HDMI 2.0 -ingång finns här via en speciell port, så att skiffern kan bli en mobil bildskärm.

Det finns en extra Mini DisplayPort, liksom USB 3.0 med laddningsmöjligheter, LAN -port och SD -kortplats. Slutligen finns en Smart Card-läsare inbäddad i FZ-Y1 och en dockningsanslutning. Denna surfplatta är beroende av femte generationens Intel Core i5 -processor, klockad med upp till 2,9 GHz och med 8 GB RAM ombord och 256 GB SSD. Windows 8.1 Pro är operativsystemet här och 4K -skärmen är monterad i en magnesiumram.

Leta efter enheten i butiker i slutet av augusti, med priser från 2888 dollar.

Relaterade artiklar

Back to top button