Pålitliga Ulefone-mobiltelefoner: resistenta mot allt? –

På marknaden kan vi hitta olika robust mobil enheter som ger oss större motståndskraft mot stötar, vatten, damm, tryck … Således är fördelarna med dessa terminaler uppenbara. Mer än något annat, eftersom de kommer att ge oss större säkerhet om vi behöver ha en apparat i fickan som klarar alla typer av extrema situationer. Men är de oförstörbara?

Även om de är mer motståndskraftiga kan de också gå sönder. Som tur är, Ulefone mobiltelefoner kan också repareras som andra enheter. Även om viktigast av allt kommer en framgångsrik reparation att återställa allt motstånd till enheten, vilket återigen kommer att förlänga dess livslängd avsevärt. För att göra detta bör du gå till de officiella distributionskanalerna och undvika icke godkända importörer som kan orsaka problem.

Móvil rugerizado Ulefone

Utmärkt motstånd och certifieringar

När vi bestämmer oss för att köpa en mobiltelefon med dessa egenskaper måste vi ta hänsyn till ett antal aspekter, som till exempel både IP skyddsgrad mot vatten och mot andra element. Det får vi dock inte glömma att de har andra imponerande funktioner som t.ex när det gäller deras anslutningsmöjligheter, deras långdistansbatterier eller till och med deras slående och välskötta design.

Och det är vad vi stöter på med fjädrande terminaler, men de har också andra viktiga aspekter så att de är attraktiva för alla typer av användare. Utöver det faktum att dessa robusta mobila enheter är helt dammtäta och vanligtvis har förmågan att sänkas ner i vatten upp till 1,5 meter i 30 minuter, precis som Ulefone Armor 11 5G. De har alla en militär certifiering som heter MIL-STD-810G.

Móvil rugerizado Ulefone

För att få detta certifikat måste terminaler klara inte mindre än 29 prov för att se om de verkligen tål alla typer av stötar, vibrationer, extrema temperaturer etc. Det betyder dock inte att de kan hålla för evigt, vilket vi kommer att diskutera senare.

Det är därför som alla dessa egenskaper gör att dessa terminaler kan användas under de tuffaste miljöförhållandena. På samma sätt beror detta främst på att de designades med robusta komponenter, kompakta konstruktioner och tillverkningsteknik av militär kvalitet. Och allt med ett syfte garanterar maximalt motstånd … Utöver detta har de vanligtvis imponerande batterier, med vilka vi inte behöver tillgripa energisparläge.

Utmärkt underhåll av Ulefone

En fråga som vanligtvis förföljer användare som har tagit en av dessa terminaler är om de kan gå sönder. Svaret är ja, men det kommer att vara mycket svårare än någon typ av traditionell mobiltelefon. Därför är det nödvändigt att ha en terminal med sådana egenskaper för en tjänst som säkerställer att vår skyddade enhet återigen tål alla slags element.

Reparación móvil rugerizado Ulefone

Dessutom garanterar de oss en viss tid beroende på typ av reparation och de delar som behövs för att reparera terminalen. Ulefone hävdar att tiden det tar att byta ut en skadad panel kan variera från 48 timmar om den finns i lager, till 15 dagar för mindre efterfrågade delar.

Så här repareras en mobil

En av Ulefones styrkor är dess tekniska service i Spanien och Portugal. Företaget har en strategisk allians med TAMET SA, en av de ledande reparationstjänsterna i Europa, som i Portugal är Huawei huvudanställd på den officiella tekniska supporttjänsten.

Men det är inte allt, eftersom de ålägger alla användare med enheter under garanti att om de inte kan få sin enhet reparerad inom 15 dagar efter att de mottagit den, kommer de att förse oss med en ny. Reparerade terminaler återställer sitt motstånd till 100 %, och detta beror på att under demonteringen av terminalen för reparation kommer nyckelelementet alltid att tas bort från de skyddade mobiltelefonerna, även om det är i perfekt skick.

Despiece ulefone

Vi hänvisar till kyl- och isoleringsplåten för dessa plintar. Detta lager är en av de delar som den tekniska servicen alltid byter ut, även om den är i perfekt skick.

Despiece ulefone

Och allt för att vår smartphone kommer fortfarande att ha 100 % motstånd … Så om problemet i vårt fall är i telefonen eller batterisensorn kommer vi att återställa motståndet helt. Snarare vore det som om vi släppte en robust terminal igen.

Relaterade artiklar

Back to top button