På vilken smartphone hittar vi den bästa skärmen någonsin? Uppenbart, på Galaxy S9 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: På vilken smartphone hittar vi den bästa skärmen någonsin? Uppenbart, på Galaxy S9 (foto)

Det numera välkända företaget DisplayMateledare inom produktion av mjukvara för kalibrering och testning av skärmar, har beslutat om domen på smarttelefonen som integrerar bästa displayen på marknaden: utan många överraskningar är det den nya Samsung Galaxy S9som tog bort skärmen (även tillverkad av Samsung) på iPhone X från tronen.

De Infinity Display OLED av den nya toppen av Samsung-sortimentet som presenterades på MWC 2018 erbjuder enfärgnoggrannhet aldrig sett förut, för att visuellt inte kunna skiljas från riktiga färger. Galaxy S9-skärmen når en ljusstyrka optimal för alla situationer: med sina 1 130 nits överstiger den ljusstyrkan för sin föregångare med 20 % och är certifierad Mobil HDR.

Bland de andra punkter till dess fördel finner vi: den mindre färgvariation genom att ändra betraktningsvinklarna bästa kontrastförhållandet i allmänhet och i omgivande ljusförhållanden lägre procentandel av reflektion av omgivande ljus (4,4%).

Vi lämnar er till bilderna i Galleri och den fullständiga testrapporten för ytterligare tekniska detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button