På uthålligheten hos Galaxy S4 och herrelösa kulor

Note: We hope you enjoy reading this article: På uthålligheten hos Galaxy S4 och herrelösa kulor

Bräcklighetspoäng: 7, medelrisk. Det kan tyckas att Galaxy S4 har klarat sig bra totalt sett, men om du tar en titt på den fullständiga infografiken, som du hittar i slutet av artikeln, kommer du att se att Galaxy S III har en poäng på 6,5 ed iPhone 5 av, exakt, 5. Ah, sa vi att ju lägre den är, desto bättre? Detta är åtminstone vad SquareTrade hävdar, vilket motiverar sin stränga bedömning på detta sätt:

  • Galaxy S4 är lite mer vattentålig än sin S3-föregångare, men den är fortfarande sämre i andra kategorier, särskilt i dropptesterDärför att hal baksidaoch för minskat greppspeciellt jämfört med den mindre iPhone 5.
  • I Galaxy S III är skärmen mer motståndskraftig än S4, men smarttelefonen är också mindre vattentåligoch dimensioner och material minskar dess grepp.
  • iPhone 5 är den bästa av de tre, särskilt tack vare dess utmärkta grepp.

SquareTrades tester har utförts med en noggrannhet och en logik som vi vanligtvis inte hittar, och oavsett om du anser dem vara tillförlitliga eller inte, måste vi åtminstone erkänna dem förtjänsten av en viss “professionalitet”.

Det är dock inte över här: efter lösgöringen hittar du olika videotester, som börjar med SquareTrade, för att sedan avsluta med något mycket mindre allvarligt, som artikelns titel antyder.

Under tiden, här är den kompletta infografiken vi började med:

Och så ser vi dropp test av de tre åtalade smartphones:

Därför, efter den allvarliga fasen (som du kanske vill ge oss en åsikt om i kommentarerna), kommer vi nu fram till något löjligt och värdelöst, eller hur man “skjuter” Galaxy S4. Videorna gjordes av Tech Assassin (namnet säger allt), och de talar för sig själva: överdrivna, roliga på ett sätt och totalt värdelösa.

Relaterade artiklar

Back to top button