På tröskeln till presentationen, fortfarande bekräftelser på SoCs som kommer att utrusta Xiaomi Redmi 5 och 5 Plus (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: På tröskeln till presentationen, fortfarande bekräftelser på SoCs som kommer att utrusta Xiaomi Redmi 5 och 5 Plus (foto)

De två nya Xiaomi-förslagen för marknadens medel-låga utbud, Redmi 5 och Redmi 5 Plus, kommer att komma avtäckt officiellt imorgon den 7 december 2017. Design och specifikationer är inte längre en hemlighet, men de fortsätter att läcka ut information a Bekräftelse än vad jag redan har lärt mig under de senaste veckorna.

Den här gången är det upp till en stulen bild av de två nya modellerna, som visas sida vid sida, på vars displayer – på 18:9 och med bättre optimerade ramar än tidigare – respektive sticker ut Tekniska specifikationer. Trots de kinesiska ideogrammen är det lätt möjligt att sluta sig till bekräftelser på diagonalerna på displayerna (5,7″ och 5,99″), på de bakre kamerorna från 12 megapixlar och på initialerna till SoC monterad.

Standardvarianten kommer faktiskt att vara utrustad med Qualcomm Snapdragon 450medan Redmi 5 Plus kommer att ha en mer kraftfull Snapdragon 625den stora klassikern för detta 2017. Morgondagens händelse kommer därför att tjäna till att ge oss framför allt högupplösta bilder på de nya modellerna och för att definitivt förtydliga priser med vilka de kommer att lanseras på marknaden.

Efter den senaste landningen av Xiaomi även i Italien, vem vet vilka möjliga internationella varianter, utrustade med band 20kika inte också från ossom några veckor.

Relaterade artiklar

Back to top button