På spåren av de nya Sony Xperia-modellerna för 2018: kommer de att anlända under årets första månader? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: På spåren av de nya Sony Xperia-modellerna för 2018: kommer de att anlända under årets första månader? (Foto)

Efter Xperia XZ1 och XZ1 Compact, precis presenterad i Berlin under OM EN, Sony verkar redan projiceras på de nya modellerna för 2018. Den japanska tillverkaren bekräftade igen att göra berättelsen i sig i smarttelefonernas värld, med ett estetiskt och funktionellt tillvägagångssätt som inte följer de senaste trenderna vad gäller displayen utan ramar och den dubbla bakre kameran, och föredrar att följa en egen identitet och gå vägen för en mjukvarustöd afortfarande oberörd av rivaler – tänk bara att ingen annan har presenterat smartphones som redan är uppdaterade till Android Oreo.

Det nya året, dock vävstolar och kollegor av Xperia blogg har redan lyckats hitta ledtrådar på framtida Sony-modeller, i förväg jämfört med tidigare år. Inte bara modellen H4233 – nyligen skymtat på GFXBench med display från 6″, Snapdragon 630 Och Android Oreo – men även andra kodnamn som börjar med H.eller bokstaven som, i Sonys interna nomenklatur, indikerar enheter för 2018 – 2017 var det G, 2016 F och så vidare.

Sony H3113 och H4113 har faktiskt upptäckts – båda med Full HD-skärm, Bluetooth 5.0 (och därför med SoC Qualcomm senaste generationen) och Android Oreo – förutom de billigare enheterna H3321 och H4311, endast med display 720p, Bluetooth 4.2 Och Android Nougat.

Bara timing av dessa första ledtrådar skulle dock vara misstänksam, sedan i förväg jämfört med förra året. Det kan därför vara så att Sony har planer på att lansera några nya modeller redan under årets första månader. Om detta också kommer att leda till nyheter ur designsynpunkt får vi veta först med tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button