På Nexus 6 är det omöjligt att använda röstkommandot “Ok Google”

Note: We hope you enjoy reading this article: På Nexus 6 är det omöjligt att använda röstkommandot “Ok Google”

Nexus 6 var verkligen inte en av de lyckligaste Google-produkterna i historien. För att demonstrera detta återvänder smartphone från Motorola till rubrikerna för ett nytt e irriterande buggnu två månader gammal, vilket många användare redan har rapporterat på det officiella Google-forumet.

I det här fallet gör problemet användningen av röstkommando praktiskt taget värdelös “Ok Google“, därför är det inte längre möjligt att starta Assistent genom din röst. Varje gång detta kommando sägs, istället för att starta assistentskärmen, visas konfiguration röstigenkänning, som föreslår användaren att uttala frasen tre gånger “Ok Google“för att förbättra röstdetektering.

Proceduren kan genomföras utan problem, men varje gång assistenten kallas upp via den fördefinierade frasen kommer den att börja om igen, som om processen aldrig riktigt hade slutförts.

Google är det redan medveten om problemet sedan maj förra året, men har ännu inte bestämt sig för att ingripa.

Även om detta inte är en grundläggande fråga för att smarttelefonen ska fungera korrekt, hoppas vi att Mountain View-företaget kommer att släppa en ny så snart som möjligt uppdatering kunna fixa situationen, som börjar bli ganska nedslående för användare som ofta använder röstkommandon.

Relaterade artiklar

Back to top button