På Google Drive finns ett avsnitt för säkerhetskopiering av Android-appar uppdelat efter enhet (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: På Google Drive finns ett avsnitt för säkerhetskopiering av Android-appar uppdelat efter enhet (uppdaterad)

Applikationer som Whatsapp tillåta att gör säkerhetskopian av deras uppgifter om tjänsten molnlagring från Google. Om du använder denna backup-topologi kommer du också teoretiskt att känna till de olika filerna som lagras på Google Drive är dolda från användarens synvinkeläven om det räcker att gå till inställningargenom att trycka (åtminstone från skrivbordet) på kugghjulsknappen för att hitta objektet Hantera applikationer.

Faktum är att det kommer ett särskilt avsnitt i Google Drive-hemmet bara för visa de olika programsäkerhetskopiorna, placerad i den vänstra kolumnen där alla andra artiklar relaterade till de olika sektionerna finns. Härifrån skulle det vara möjligt att konsultera de olika Android-enheter som är kopplade till Google-kontot, och sedan Drive, som konsulteras och även att se vilka appar som har sina data sparade på Drive.

det är också möjligt ta bort säkerhetskopior eller inaktivera alla andra framtida säkerhetskopior. Alternativet rullas för närvarande ut på skrivbordsversionen av Drive, vi vet inte hur lång tid det tar innan vi ser det på Android också.

Uppdatering 2016-12-09

  • Till och med Google Drive på Android visar nu säkerhetskopiorna, inklusive utgångstiden för densamma, eftersom de tydligen inte är obegränsade.

Relaterade artiklar

Back to top button