På det här fotot finns en HTC 10 som får alla att äta upp sitt damm på AnTuTu: kommer det verkligen att vara han?

Note: We hope you enjoy reading this article: På det här fotot finns en HTC 10 som får alla att äta upp sitt damm på AnTuTu: kommer det verkligen att vara han?

156 000 poäng det är värt det AnTuTu har doften av spela in nuförtiden, speciellt om du tror det Galaxy S7 enligt våra tester ger den cirka 130 000 poäng, och Xiaomi Mi5, enligt det kinesiska företagets, cirka 140 000. Och de är alla i toppen av de senaste ropen, precis som den påstådda HTC 10 på bilden i fråga, som skulle ha fått en liknande poäng på AnTuTu.

Bilden i sig visar inga tecken på förändring och ser autentisk ut, och den porträtterade smartphonen, även om bara en del av den syns, kan verkligen vara HTC 10. Vi kan dock vara mindre säkra än vad som visas på skärmen, eftersom ingenting garanterar oss att det till exempel inte är en retuscherad skärmdump, eller att värdet har blivit bortskämt på något sätt ändå.

LÄS ÄVEN: Några bra bilder på HTC 10

Den tar också hänsyn till att HTC 10 ska vara utrustad med en QHD-skärm, Snapdragon 820 SoC och 4 GB RAM, eller egenskaper i linje med motståndarna, vilket inte borde garantera den en sådan marginal.

I alla fall, när vi väl har telefonen i våra händer, kommer vi inte att misslyckas med att personligen verifiera den.

Relaterade artiklar

Back to top button