OxygenOS kärnkällor, OnePlus 2 kommer att uppdateras till Android N och nya foton av OnePlus 3

Note: We hope you enjoy reading this article: OxygenOS kärnkällor, OnePlus 2 kommer att uppdateras till Android N och nya foton av OnePlus 3

Har du märkt att OnePlus gör saker annorlunda i år än tidigare? Inga särskilda påståenden, ingen irriterad hype runt omkring OnePlus 3. Den tredje toppen av sortimentet för ett av de mest “pratiga” företagen genom tiderna förbereder sig för att komma till marknaden nästan i tysthet, om vi exkluderar de många läcka till om. Först fakta, sedan orden: detta verkar vara mottot för den “nya” OnePlus, som med några dagar före lanseringen av OnePlus 3 har beslutat att publicera källorna till OxygenOS-kärnan, även om detta inte betyder att ROM kommer att bli öppen källkod, vilket också felaktigt rapporterats på XDA.

OnePlus lugnar också användare om OnePlus 2: smarttelefonen kommer att uppdateras till Android N. Uppenbarligen finns det inga datum för detta, men en bekräftelse är alltid bättre än ett förnekande.

LÄS ÄVEN: De första officiella bilderna av OnePlus 3

Under tiden, OnePlus 3 vill inte förbli dold och det har därför läckt ut nya renderingar som också visar det inuti ett silikonhölje, men det är inte säkert att detta på något sätt är en del av förpackningen eller av de officiella tillbehören.

Ryktena om OnePlus 3 jagar i alla fall varandra väldigt enträget och delvis motsägelsefulla, så vi hänvisar till lanseringen nästa tisdag, 14 juni kl 18.30för alla officiella detaljer.

Uppdatering: Artikeln har korrigerats för att återspegla det faktum att OxygenOS inte har blivit öppen källkod, och information om OnePlus 2 har lagts till.

Relaterade artiklar

Back to top button