ÖVERSIKT – JJRC Elfie | Den minsta fickdronen men ..

JJRC Elfie Drone

Som med smarttelefonvärlden har många företag i Kina vidtagit åtgärder för att försöka att stjäla en skiva marknadsföra till den nu obestridda jätteproducenten av DJI-drönare.

Detta är också fallet med JJRC som, efter att ha presenterat många drönare, har utvidgat flottan genom att införa Elfie. Detta det är en liten Drönare återförslutningsbar som, som namnet antyder, syftar till att representera den nya gränsen för Selfie. Vi kommer faktiskt att kunna skjuta rolig fotonantenn“Säker och utan några svårighet.

Elfie-drone-1

Låt oss inte förvänta oss prestations mirakel, det här är en Drönare det där dricks mycket mer på bärbarhet än på något annat.

Låt oss ta reda på det tillsammans i vårt fullständig recension!

JJRC Elfie, granskningen av GizChina.it

JJRC Elfie – Unboxing

där förpackning visar sig vara definitivt mager och innehåller:

USB-adapter för batteriladdning;Ersättningspropellrar;Drönare;Instruktioner snabbt.

Är inte närvarande, som du kan se, några radiokontroll, eftersom det kommer styrd genom vår smartphone.

JJRC Elfie – Design och byggkvalitet

De JJRC Elfie, som du kanske har gissat, är det en liten och praktisk drönare, vilket gör kompakthet och av mångsidighet dess viktigaste punkter.

Elfie-drone-2

DE material används dock visa en karaktär billig och en kvalitativ nivå och av hopsättning i linje med pris som den föreslås till. I själva verket är den gjord helt av plastmaterial, i en svart färg, med en Avsluta mellan skinande ochogenomskinlig.

Elfie-drone-3

högra kanten Det är på vänster det finns två fördjupningar, utformad för att rymma de fyra barnen vapen av drönaren, i transportläge. Få ut dem det visar sig också väldigt enkelt, det räcker dra dem utåt, upp till höra lite klick när användningsläget har uppnåtts.

L ‘orientering av den här lilla quadcopter rapporteras av 4 små lysdioder formad ögon, platser baktill Och tidigare, uppenbarligen med olika färger (vit bakom och röd framför). där framdelen han ser också närvaron av en kamera kan spela in video upp till 480P med live streaming Gata WIFI i appen JJRC.

topp är närvarande den strömknappen och av logotyper av tillverkaren, medan Nedan facket som innehåller batteri Li-Po från 500 mAh .

JJRC Elfie – Performance and Flight

När du närmar dig delflygning kommer att bli omedelbart tydligt begränsningar av den här lilla JJRC Elfie.

Låt oss börja med att säga att det kommer befallde genom smartphone, via en speciell applikation tillgänglig i Play Store, och att läge av flygningen inte Sara inställbar. Ja, för vi kommer att kunna flyga Ensam i Väg 2, stor begränsning för de som jag som har flög i läge 1 under en tid.

där stabilisering av quadcopter är anförtrodd till a gyroskop till 6 axlar, vilket bör säkerställa god stabilitet under flygningen. Egentligen optimala förhållanden för användning av denna drönare är interiör eller den extern totalt vindstilla. Även om motorns hastighet kan ställas in till 100% har jag märkt att en är tillräcklig lätt vind för att sätta in den kris, som kräver en nödlandning och skapar en konsekvent.

Elfie-drone-16

Start flyga är väldigt enkelt. Det räcker för oss ansluta de smartphone, genom Wifi, till drönare ed att öppna L ‘app tidigare nedladdade.

Elfie-drone-15

Inom applikationen kommer vi att kunna hantera på ett intuitivt sätt parametrarna för drönaren, såsom hastighet av motorereller kolla skott och registreringen av video- i realtid. De två är uppenbarligen närvarande Simulerade joysticks för pilotprojekt och jag kommandon för ta av ochautomatisk landning.

De JJRC Elfie faktiskt kommer att kunna ta av sig självständigt Och positionera dig själv på en höjd av ca. 1 mt från marken förvaring L ‘höjd över havet, helt enkelt tappning de nyckel- från ta av och den joystick från vänster, genom funktionen “Altitude Hold“.

Det finns också två andra intressanta funktioner, en att åstadkomma Flip i luften och en som heter Headless Mode. Som du kanske har gissat från namnet kommer den här funktionen att låta dig betrakta drönaren som en materiell punkt, och inte längre bry dig om den verkliga positionen jämfört med oss.

De prestandasom förväntat är de definitivt knapp, för en produkt som dock låter oss bli underhållna selfie i rörlighet.

JJRC Elfie – Avdelningen för foto och video

Jag skulle inte vilja gå för långt genom att säga att kvalitet av video och fotografering är obekvämt. där vridbar kamera, placerad framför drönaren, kan definitivt inte garantera tillfredsställande skott i nästan alla ljusförhållanden.

Elfie-drone-10

Det lovar dock en videostreaming till upplösning 480P och bilder av samma kvalitet.

Med tanke på drönarens karaktär och användning kan vi bara vara nöjda.

Döm själv:

JJRC Elfie – Autonomi

Lite att säga om det, den producent garanterar att det inbyggda batteriet Li-Po 1S från 500 mAh kunna erbjuda från 8 till 15 min från autonomi men i verkligheten har jag inte kunnat gå längre än 5/6 minuter med en ganska tyst användning och utan att betona det för mycket.

Elfie-drone-12

När batteriet är urladdat tar det cirka 20 min till ladda om ansluta den till en snabb väggladdare.

JJRC Elfie – Slutsatser

Visst uppnår denna drönare en företräde för storlek men definitivt inte för prestanda. De JJRC Elfie det kan dock betraktas som en skämt gåva att göra mot din vän eller till en av dina vän väldigt förtjust i gudar selfie.

Alla som är intresserade av att köpa kan göra det TomTop till 39,47 euro med gratis frakt från Kina.

Elfie-drone-21

Vad tror du?

[su_app] [su_youtube_splash]

Relaterade artiklar

Back to top button