Överraskning: Pixel 2 XL kostar 50 € mindre än förväntat, men bara om du gillar svart!

Note: We hope you enjoy reading this article: Överraskning: Pixel 2 XL kostar 50 € mindre än förväntat, men bara om du gillar svart!

Som vi sa igår började förbeställningarna för Pixel 2 XL drygt en timme, bara det fanns en överraskning, varken Google eller 3 Italia meddelade i sitt pressmeddelande. Pixel 2 XL kostar 50 € mindre än förväntat, det vill säga 939 €, men bara i den svarta varianten, som från början inte var planerad för vår marknad. “Panda”-versionen kostar istället de ödesdigra 989 € redan aviserats sedan en tid tillbaka.

Detta innebär också att de som hade förbeställt smarttelefonen den 12 oktober, och utnyttjar rabatten på 50 €, kommer att kunna ha Pixel 2 XL för “bara” 889 €. De är förvisso inte få, men de är fortfarande hundra euro mindre än vad som ursprungligen hade budgeterats.

Inom de närmaste dagarna kommer även vår smartphone-recension, så håll utkik, också eftersom de första Pixel-sändningarna startar runt den 15 november, men redan på Google store pratar vi om 3-4 veckor (precis för den svarta versionen, som är uppenbarligen den mest populära), så det är möjligt att väntan blir ännu längre.

Vem av er har redan beställt den?

Relaterade artiklar

Back to top button