Överraskning, överraskning, även på en prototyp av LG G7 dyker hacket upp! (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Överraskning, överraskning, även på en prototyp av LG G7 dyker hacket upp! (uppdaterad)

Den alltid uppmärksamma @evleaks uppmärksammade oss på en artikel av en israelisk tidning, som publicerade en kort handledning av de aldrig tillkännagivna LG G7. Enligt Evan Blass skulle den som visas vara LG G7 (Neo), smarttelefonen som LG skulle ha kasserat till förmån för “Judy”, som vi redan har pratat om tidigare. Men eftersom vi bara tänker på hypoteser och spekulationer, låt oss se vad den israeliska källan rapporterar, som var den första att lägga vantarna på LG:s (framtida?) Top of the range.

Specifikationerna som visas är av högsta profil: skärm från 6” OLED vid upplösning 1 440 x 3 120 pixlar (det är inte en riktig 4K, men den är fortfarande överlägsen Samsungs WQHD +, som stannar på 2 960 pixlar). Kort sagt, det är en särskilt långsträckt display, tack vare närvaron av de ökända hack, vilket är så på modet. Av denna anledning har fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, som nu är tradition för LG.

Vi har då processor Snapdragon 845, 4/6 GB RAM Och 64/128 GB lagringsutrymme. Vad gäller kamerorna, på baksidan hittar vi två sensorer från 16 megapixlar med f / 1,6 och OIS den första och f / 1,9 den andra (vidvinkel). Den främre kameran är istället en 8 megapixlar vid vinkel.

Batteriet imponerar inte med sitt eget 3 000 mAhmen LG har inte glömt ljudfronten, certifierad DTS: X, och kanske även en effekt i Boom Box-stil, som låter smartphonen “pumpa ljudet” när den placeras på ett bord.

Nedan finns några bilder på denna påstådda G7, och vid källan även en kort video, som verkar ha filmats precis vid MWC (även om vi inte har någon aning om hur det egentligen gick). Det finns inget som tyder på en förfalskning, och vi tenderar faktiskt att tro att allt som rapporteras är sant; om denna smartphone någonsin kommer att se solens ljus är en helt annan fråga.

Relaterade artiklar

Back to top button