Överraskning för Moto G6 Plus: Geekbench avslöjar att den kommer att integrera Snapdragon 660? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Överraskning för Moto G6 Plus: Geekbench avslöjar att den kommer att integrera Snapdragon 660? (Foto)

Trots presentation av den nya familjen Moto G6-smarttelefoner verkar det som att den närmar sig med stora steg – det kan faktiskt ske nästa 19 april – när det gäller specifikationer komplett med de nya Motorola-modellerna vi fortfarande famlar i mörkret. Moto G6 Play har försökt att representera ett undantag, men några viktiga bitar saknas fortfarande, såsom chip som kommer att animera det. Däremot uppgifter som skulle kunna kontrolleras för en annan familjemedlem, dvs Moto G6 Plus.

Enligt det senaste besöket av en smartphone som tillskrivs Moto G6 Plus, kan enheten faktiskt montera den Snapdragon 660utför chip medium-high range presenterades 2017, men som under det senaste året har haft svårt att spridas bland huvudproducenterna. Qualcomm skulle redan förbereda sina efterträdare, men alltid förbli en lösning på mycket hög nivå för mellanklassen, särskilt med tanke på de tidigare ryktena, som talade om Snapdragon 630 för Moto G6 Plus. Bagge skulle vara istället för 4 GB.

Smarttelefonen kommer då – och det är ingen överraskning, med tanke på att vi seglar mot mitten av 2018 – baserad på Android-versionen 8.0 Oreo, det är (nästan) det senaste tillgängliga. Det kan därför ta några dagar att upptäcka Motorolas nyheter för mellanklassen, efter en första del av året då det historiska bevingade huset lekte kurragömma och undvek viktiga händelser som CES och MWC. Tiden har äntligen kommit bli seriös?

Relaterade artiklar

Back to top button