Överraskande nog avtäcker Honor Note 10-designen! Även bekräftade minnesklipp och färger (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Överraskande nog avtäcker Honor Note 10-designen! Även bekräftade minnesklipp och färger (foto)

Här är vi, Honor Note 10 kommer officiellt att anlända om några dagar, men under tiden kan vi få en viss bekräftelse på dess egenskaper. I själva verket är det samma Heder som implicit har avslöjade designen på den nya smarttelefonen genom en kampanj kopplad till hörlurar som publiceras direkt på sin officiella hemsida.

Erbjudandet visar oss officiellt toppen av intervallet i en frontalbild för första gången medan ryggen ännu ska avslöjas. Tack vare befordran de var bekräftade också minnesnedskärningarna där not 10 kommer att finnas tillgänglig nämligen 6/64 och 6/128 med svart (Magic Night Black) och blå (Phantom Blue) färger.

Det finns inga detaljer i stället om priset, webbplatsen i förbeställningsfasen låter dig betala ett förskott på 99 yuan (cirka 12 €), men nämner inte den återstående delbetalningen. Även bekräftat närvaro av GPU Turbo-teknik även om det för resten av specifikationerna kommer att bli nödvändigt att vänta till den 31 juli, dagen för lanseringen i Kina.

Relaterade artiklar

Back to top button