över 50 brädspel på en enhet –

Oändligt digitalt spelbord

{featureImage}

Infinity Game är ett av de erbjudanden som, ärligt talat, får mycket uppmärksamhet på grund av vad det erbjuder och hur det är. Fast, vad tror du om vi gradvis lär känna detta digitala spelbord. Kom igen, låt oss börja med att titta på vem som ligger bakom produkten och lite annan information innan vi tar reda på vad den har att erbjuda.

Vem skapade Infinity Games?

Infinity Game är en digital spelbordsenhet skapad av företaget. Arcade1Up … Och, som de själva definierar det, är det här platsen där du kan hitta alla dina favoritbrädspel grupperade tillsammans.

Om du besöker deras hemsida, webbplatsen för företaget bakom det här bordet, kommer du att se att de har erfarenhet av att skapa den här typen av produkter. Utan att gå in på detaljer har de en stor samling arkadmaskiner med matchande licenser för mytiska spel som Pac-Man, Street Figther II eller Young Mutant Ninja Turtles.

Hur många?

Den mest obekväma frågan för alla dessa typer av enheter är hur mycket de kostar. Vi måste varna dig här, då det inte är en ekonomisk produkt, eller ja, men det beror på hur man ser på det.

Infinity Games kommer att kosta 599 € och är på väg att komma ut på marknaden efter den där originalkampanjen de lanserade på Kickstarter och gjorde det möjligt för dem att hitta den support de behöver för att få den till liv. Den erbjöd också en rabatt på 100 $ i denna kampanj, även om det fortfarande inte skulle vara tillräckligt för vissa. En större modell kommer senare och kommer att kosta $799.

Sanningen är dock att efter att ha sett erbjudandet på hårdvarunivå och antalet inkluderade spel måste du vara ärlig och tro att att få dem alla i fysiskt format kan kosta dig mycket mer. Så det är en bedömningsfråga mellan att investera/köpa lite och att bestämma sig för en utrymmesfråga de kan tänka sig, eller allt på en gång med fördelarna med en digital produkt.

Vilka spel erbjuder Inifiniy Games?

Låt oss börja jobba och ta reda på vad som verkligen är viktigt: vilka spel som ingår. Det här bordet är välkänt för de allra flesta användare och innehåller spel som Monopol, Trivial Pursuit, Scrabble, Schack, Battleship, Blackjack, Sudoku, Solitaire, Connect 4, Ticket to ride och många fler.

Totalt kommer Infinity Games att ha över 50 brädspel tillgängliga från en enhet. Som sagt, du kan göra det med en surfplatta eller enhet med en webbläsare, eftersom det finns många brädspel online som du kan spela just nu.

Infinity Games, digitalt spelbord

Relaterade artiklar

Back to top button