Oukitel WP5000: ny slimmad, motståndskraftig och (inte särskilt) kraftfull robust smartphone (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel WP5000: ny slimmad, motståndskraftig och (inte särskilt) kraftfull robust smartphone (foton och videor)

I flera år har Oukitel tänkt på behoven hos alla användare som behöver arbetssmartphones och superresistenta produkter, tack vare en rad enheter oländig bredare och bredare. Ännu en representant för kategorin är den nya Oukitel WP5000som anländer under de kommande månaderna till glädje för det kinesiska företagets fans.

Från de första ryktena från tillverkaren vet vi att det kommer att vara en modell med display från 5,7 tum i format 18:9med ett skal helt täckt av stötsäkert material, tillverkat av en speciell legering av zink och några plastinsatser. Även om estetiken är allt annat än nykter för ögat, verkar det ofta inte alltför överdrivet, vilket gör att det kan behålla en viss elegans.

Tack vare denna speciella byggkvalitet är nya WP5000 helt vattentät till vatten och damm, vilket framgår av IP68-certifiering och militärt motstånd.

På hårdvarunivå hittar vi en SoC MediaTek Helio P25 åttakärniga, 6 GB av RAM e 64 GB utbyggbart internminne, batteribrunn 5 000 mAh med 9V / 2A snabbladdning.

där dubbelkamera baksidan ska vara från 21 MP + 5 MPmedan det på framsidan kommer att finnas en kamera från 13 MP. Programvaruversionen kommer inte att vara den senaste, eftersom vi pratar om Android 7.1 Nougat.

Kort sagt, vi borde stå framför en smartphone armerad Men säg låga änden, som kunde ha allt som behövs för att stå emot i de mest ogenomträngliga förhållanden på bekostnad av prestanda. För närvarande är detta dock bara de första tillgängliga uppgifterna, och resten av informationen kommer först under de kommande veckorna.

Oukitel WP5000 – Trailer

Relaterade artiklar

Back to top button