Oukitel U7 Plus i kampanjförsäljning för endast $70 fram till 23 augusti (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel U7 Plus i kampanjförsäljning för endast $70 fram till 23 augusti (foto)

Förbeställningarna av Oukitel U7 plus har börjat, och även om ordinarie pris är $89,99, från 16 till 23 augusti 2016 kommer du att bli ombedd om bara 69,99 för att vinna din smartphonereservation. De tillgängliga butikerna är alla ganska välkända, och du kan hitta dem listade på företagets officiella hemsida.

Dessutom kommunicerade Oukitel ytterligare detaljer om driften av fingeravtrycksläsare smartphone, som både kommer att kunna låsa upp åtkomst till telefonen och specifika applikationer. Det finns också några gest, alltid på fingeravtrycksläsaren, för att ta bilder, svara på samtal, bläddra i galleriet och spela upp musik eller videor. Du kan också koppla ett specifikt fotavtryck till en specifik funktion, till exempel kommer indexet att öppna Facebook, och mediet till webbläsaren och så vidare.

Vi påminner om att Oukitel U7 Plus är en 5,5 HD med MT6737, 2 GB RAM och 16 GB ROM, med 13 megapixel kamera. Hitta de fullständiga specifikationerna i denna tidigare artikel.

Relaterade artiklar

Back to top button