Oukitel U18 anser sig vara bättre än sin inspirerande iPhone X, men hur är det med prestanda? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel U18 anser sig vara bättre än sin inspirerande iPhone X, men hur är det med prestanda? (Foto)

De första ledtrådarna om Oukitel U18 hade redan gjort det klart att det skulle vara en iPhone X-klon, men det kinesiska företaget ville överraska och insåg direkt jämförelse mellan de två enheterna. Och på vissa sätt verkar det nästan som att Oukitel-smarttelefonen är vackrare än den Apple-märkta, åtminstone på baksidan.

Tack vare bilderna du hittar i galleriet är det möjligt att upptäcka skillnader och likheter i alla aspekter, till att börja med estetisk. Även om kroppens dimensioner är jämförbara, framdelen är helt klart för iPhone X när det kommer till stil, eftersom U18 har en liten ram på botten, vilket inte tillåter honom att vara lika gränslös som sin rival.

Oukitel-smarttelefonens hämnd anländer på tillbakadär både dubbelkamera vertikalt, iPhone stil, är en läsare för Fingeravtrycksom saknas helt på Apple-enheten.

Den bakre designen är trevligare och mer balanserad än rivalen, med element placerade i mitten och bättre fördelade.

Resten av databladet har “marginella” skillnader, med 1 GB RAM mer och ett större batteri till förmån för U18. Det finns också stöd för Face ID, uppenbarligen inte samma sak som iPhone. Vad som däremot saknas är en jämförelse på nivå med prestanda, som det kinesiska företaget har varit noga med att inte föreslå. Kan det vara så att den “odeklarerade” hårdvaran i dessa bilder inte är upp till rivalen?

Utöver operativsystemet som används – Android vs. Apple – den verkliga skillnaden är pris: om iPhone X slår igenom 1 000 € kostar den nya Oukitel U18 bara 179,99 USD! En avsevärd besparing, men bättre att inte luras bara av siffrorna och data som anges i specifikationerna, eftersom U18 är och förblir en lågprisprodukt, med alla begränsningar i fallet.

För mer information om Oukitel-modellen kan du besöka den dedikerade sidan på den officiella webbplatsen på denna adress, medan nedan hittar du alla bilder med direkt jämförelse mellan de två enheterna.

Relaterade artiklar

Back to top button