Oukitel tänker inte bara på enorma batterier och den nya Oukitel K8 bevisar det (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel tänker inte bara på enorma batterier och den nya Oukitel K8 bevisar det (foton och videor)

Oukitel K8 är den oöverträffade smarttelefonen som överraskades av det kinesiska företaget, färsk från presentationen av den nya K7 för bara några veckor sedan. Den här gången står vi inte inför en massiv produkt med ett enormt batteri, utan vi pratar om en enhet elegant och raffinerad, både i form och stil.

Av det som hittills framkommit kommer nya K8:an ha en stor skärm från 6 tum vid upplösning Full HD+därför kommer den att anta formatet 18:9. Ramarna både ovanför och under skärmen är ganska tydliga, men hack upp.

På baksidan finns en polykarbonatbeläggning, där det kommer att finnas en dubbelkamera med LED-blixt och omedelbart nedanför sensorn för Fingeravtryck cirkulär till formen.

När det gäller den interna hårdvaran är det bara kapacitetsvärdet för den batterisom kommer att vara av 5 000 mAh. Även om vi inte är på nivåerna för andra Oukitel-enheter som vi sett tidigare, borde en energimängd på denna nivå vara mer än tillräckligt för att säkerställa en god autonomi för denna enhet.

Oukitel K8 kommer ut på marknaden redan kl juli, förmodligen mot slutet av månaden. För att ta reda på lite mer detaljer måste vi vänta några veckor till, men för att få en uppfattning om den estetiska delen kan du ta en titt på videon och renderingarna som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button