Oukitel Mix 2 jämfört med sin inspiratör Xiaomi Mi MIX 2: en ojämlik utmaning? (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel Mix 2 jämfört med sin inspiratör Xiaomi Mi MIX 2: en ojämlik utmaning? (Foto och video)

Efter att ha meddelat detta senast för två dagar sedan har Oukitel beslutat att visa upp sin helt nya Mix 2 genom en jämförelse direkt med modellen som den hämtar inspiration från, ingen mindre än nya Xiaomi Mi MIX 2. Una ojämlik utmaning, av dig? Mindre än du tror!

Och ja, för åtminstone en estetisk nivå, den bra Mix 2 från Oukitel ser inte dålig ut framför det översta Xiaomi-sortimentet, och verkar väldigt lika ur många synvinklar. De har båda en 6″ kantlös skärm med samma förhållande mellan upptagen främre yta, och även kameran och sensorerna är placerade på samma sätt. Baksidan är täckt av glas på båda terminalerna och har sensor för fingeravtryck, men bara Oukitels smartphone har ett sådant dubbel kamera.

På nivån hårdvaraOukitel Mix 2 bör ha en SoC MediaTek Helio P25, 6 GB av RAM e 64 GB internminne, med tanke på kamerafacket kommer det att finnas en front från 8 MP och den tidigare nämnda dual-cam från 16 + 2 MP.

Men Oukitel arbetar inte bara med smartphones som ser bra ut. Faktum är att det kinesiska företaget är på väg att starta förförsäljning av den nya K10000 Max som tillkännagavs i slutet av juli. Enheten oländig kommer att ha en listkostnad på 259,99 $ (cirka 217 €), men det är redan rabatterat för förbeställningar på GearBest prissatt till $ 199,99 (ca 167 €). För mer information kan du besöka sidan dedikerad till denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button