Oukitel lanserar sina första gränslösa smartphones, men du kanske redan har sett dem (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel lanserar sina första gränslösa smartphones, men du kanske redan har sett dem (bild)

Oukitel är alltid mycket uppmärksam på de senaste trenderna på mobilmarknaden och kunde absolut inte stå bredvid och se när alla tillverkare skyndar sig att släppa smartphones med kantlös skärm, inklusive Apple. Och det är utifrån detta som två nya produkter föds som fokuserar allt på displayen, Oukitel Mix 2 och Oukitel C8.

Nya Oukitel Mix 2 är en “fullskärms”-enhet som, som namnet antyder, drar inspiration från den mest kända Xiaomi Mi MIX 2. Designen följer därför linjerna i det nya toppsortimentet av Xiaomi, med en skärm utan ramar – som borde uppta mer än80 % av hela frontytan – och en enda bredare kant i botten, där sensorerna och frontkameran sitter.

På hårdvarunivå hittar vi 6 GB av RAM e 64 GB internminne, med ett batteri som, som utlovat av företaget, borde ha en större kapacitet än Mi MIX 2. Goda nyheter angående priset: Mix 2 kommer att finnas tillgänglig från och med oktober för endast $ 299,99, lite mer än 251 €.

Om vi ​​för den första modellen befann oss framför en klona av Xiaomi, här flyttar vi istället till Samsung-huset. Oukitel C8 har faktiskt en tydlig likhet med Galaxy S8-serien, och även displayen från 5,5″ HD med format 18:9 vittnar om det.

Det här är en smarttelefon i lägre ände än den som vi sett tidigare: det finns SoCs MediaTek MT6580A, 2 GB av RAM, 16 GB internminne – utbyggbart upp till 64 GB via microSD -, kameror från 13 MP Och 5 MPbatteri från 3 000 mAh och Android 7.0 Nougat-system.

Lyckligtvis pris det är mycket lägre. Oukitel C8 finns redan i vissa auktoriserade butiker till ett pris av endast 59,99 USD, vilket är ungefär 50 €. För mer information kan du besöka sidan dedikerad till denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button