Oukitel lägger till “Pro” till sin K6000, vilket höjer ribban mer och mer (men förhoppningsvis inte priset)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel lägger till “Pro” till sin K6000, vilket höjer ribban mer och mer (men förhoppningsvis inte priset)

Namnet Oukitel har snabbt slagit in bland kinesiska smartphones, och tillverkaren visar inga tecken på att sakta ner, och tillkännager nu efterföljaren till en smartphone som nyligen har kommit på marknaden: den multitvinnade K6000, till vilken suffixet “Pro” kommer att läggas till . Trotts detta, Oukitel K6000 Pro det kommer inte att vara en topp i sortimentet, utan kommer snarare att sikta på mellanklassen på marknaden.

Vi vet att smarttelefonen kommer att vara utrustad med en skärm in Gorilla Glass 3 i full HD-upplösning, med böjt glas på sidorna (2.5D), en funktion som blivit alltmer på modet den senaste tiden. SoC kommer att uppdateras till MediaTek MT6753 vid 1,3 GHz, medan Bagge det kommer att nå 3 GB.

LÄS RECENSIONEN: Oukitel K4000 (foton och video)

På den fotografiska fronten har vi en Sony IMX214 sensor (13 megapixlar) på baksidan, med kameran som denna gång är perfekt centrerad längst upp på bakkroppen, under vilken vi också hittar en fingeravtrycksläsare. En av hörnstenarna i K6000 förblir stabil: batteriet från ben

6 000 mAh med snabbladdning Och omvänd laddning.

Debuten av Oukitel K6000 Pro väntas i början av januari 2016, men under tiden kan du beundra den i de två renderingarna du hittar nedan, kanske i väntan på vår recension av K6000.

Relaterade artiklar

Back to top button