Oukitel kommer att lansera sin första smartphone med dubbla kamera senare denna månad

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel kommer att lansera sin första smartphone med dubbla kamera senare denna månad

Också Oukitel kommer snart att ansluta sig till världen av smartphones utrustade med dubbel kameradock utan att glömma företagets filosofi: priserna alltid i linje med erbjudandet och aldrig för höga.

Den första smartphonen Oukitel med dubbel kamera bakre kommer att vara U20 Plusen produkt som kommer ut på marknaden med huvudkamera från 13 megapixlar (interpolerad till 16 megapixlar, Sony IMX135-sensor) och fotografisk programvara optimerad för tillfället som kan erbjuda SLR-upplevelsen med mer ljus och bättre klarhet.

Ombord på Oukitel U20 Plus vi kommer också att hitta en snabbare fingeravtrycksläsarekännetecknad av handlingar lång Och kort tryckningdet är en visa 5,5-tums FHD (1 080p) Sharp. Smartphonen, som redan nämnts, kommer snart: den förväntas faktiskt i slutet av månaden, så de som är intresserade kommer inte behöva vänta för länge för att ta reda på det i sin helhet.

Relaterade artiklar

Back to top button