Oukitel K8000 har ett officiellt pris: 229,99 $ tillgängligt från slutet av november (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel K8000 har ett officiellt pris: 229,99 $ tillgängligt från slutet av november (foton och videor)

Det finns äntligen intressanta nyheter om nya Oukitel K8000, ännu en modell av det kinesiska företaget med ökat batteri att tillåta extraordinär självständighet även för de mest krävande användarna. Smarttelefonen satsar allt på denna punkt, med tanke på förmågan hos ben 8 000 mAhmedan resten av hårdvaran inte riktigt sticker ut i kvalitet.

Efter det officiella tillkännagivandet förra månaden tillkännagav Oukitel starten av förbeställningar för sin nya enhet för slutet av november, som kommer att finnas i svart, blått och guld. De pris prislistan bör vara 229,99 USDcirka 195 € vid nuvarande växelkurser, men vissa specialrabatter är redan planerade vid lanseringen.

Om du vill veta mer om denna nya Oukitel K8000 kan du ta en titt på video- praktisk som du hittar i slutet av artikeln, eller besök dedikerad sida på den officiella webbplatsen på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button