Oukitel K7 kommer med sitt enorma batteri och baksida i äkta kalvskinn (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel K7 kommer med sitt enorma batteri och baksida i äkta kalvskinn (foton och video)

Om det finns en sektor som Oukitel är specialiserad på, så är det verkligen smartphones med enormt batteri. Den nya produkten från det kinesiska företaget är en framstående representant: här är den Oukitel K7anländer tillsammans med sin ben 10 000 mAh av batteri!

Det är en medelstor enhet som har en ganska originell design. Skärmen från 6 tum är i 18:9 och har en upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar), med 2,5D böjt glas och ganska märkbara ramar. Hela kroppen är svart, men det finns guldfärgade insatser både på sidoramen i metall och på de fysiska knapparna.

Glöm inte den mycket speciella klädseln på bakkroppen, inbyggd äkta australiensiskt kalvskinn. Här är de två kamerorna och blixten Dubbla LEDförutom läsaren för Fingeravtryck omedelbart nedan. Företaget har försökt minimera tjockleken, även om vi inte kan säga att K7 är en tunn skiva.

När det gäller hårdvaran finns det lite information: förutom det tidigare nämnda stora batteriet finns det 4 GB av RAM e 64 GB internminne, men du vet inte ännu SoC.

Ankomsten av det nya Oukitel K7 är avsedd för slutet av maj eller början av juni. Inga bekräftelser har släppts på pris prislista, även om det borde vara en inte alltför hög siffra, i linje med andra liknande modeller av det kinesiska företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button