Oukitel K6000 Pro utmanar Elephone P8000, åtminstone på papper (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel K6000 Pro utmanar Elephone P8000, åtminstone på papper (foto)

Det finns en viss rivalitet mellan Oukitel och Elephone, önskad kanske mer av de två företagen än av allmänheten, åtminstone i vår del. Faktum är att i det här fallet är hon den första att kasta handsket till den andra, och jämför hennes K6000 Pro med rivalens Elephone P8000.

Oukitel K6000 Pro har en batteri från 6 000 mAh mot Elephones 4 165 mAh, men i ingen av de två smartphones är detta borttagbart. där omslag av P8000 är det dock, medan Oukitel inte är det, även om den andra är gjord av metall, till skillnad från den första. Andra skillnader ligger i kanterna runt visatunnare i K6000 Pro, medan i fingeravtrycksläsare är i båda fallen på baksidan, något större än Oukitel, som även kan ståta med en dubbel LED-blixt för kameran.

LÄS ÄVEN: Bluboo Xfire 2 finslipar sina vapen

Kort sagt är skillnaderna allt som allt subtila, och detta säger oss ingenting om användarupplevelsen av de två smartphones, och det är nog där de största skillnaderna ligger.

Det är inte riktigt samma jämförelse, men under tiden kan du börja lägga K6000 och P8000 sida vid sida via våra kort, då vi även har granskat dem båda, och med hänsyn till att Pro-modellen har 3 GB RAM och fullt HD-upplösning kommer du att se eftersom det på pappret inte finns så mycket att säga. Vi kommer att prata om allt annat i recensionen, som i alla fall inte kommer förrän i februari, månaden då smarttelefonen kommer att släppas.

Relaterade artiklar

Back to top button