Oukitel K6 är den nya glansiga mellanklassen någonsin, som kommer före jul

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel K6 är den nya glansiga mellanklassen någonsin, som kommer före jul

Oukitel vill verkligen inte missa perioden Julförsäljning och av denna anledning är den nästan redo för lanseringen av en ny och förfinad modell, som kommer att ta namnet Oukitel K6.

Från den information som släppts hittills vet vi att den här nya enheten kommer att ha intressant hårdvara för dem som letar efter en mellanklassprodukt, tack vare en SoC MediaTek Helio P23 – MT6763 octa-core modell upp till 2,0 GHz – åtföljs av 6 GB av RAM e 64 GB internminne.

Ytterligare ett förtjänsttecken beror på designsom ser riktigt elegant ut tack vare klädseln glansig på hela kroppen. På framsidan hittar vi en stor display från 6 tum i format 18:9 vid upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar) och dubbel kamera fram, medan på baksidan finns en annan dubbelkamera placerad ovanför läsare fingeravtryck.

För närvarande finns det ingen ytterligare information om batteriet eller andra komponenter, men vi vet att K6 kommer att ha stöd för chippet NFC och kommer med Android 7.1 Nougat.

Som nämnts i början väntas marknadslansering innan juldärför väntar vi på mer detaljerade nyheter om denna fråga mycket snart.

Relaterade artiklar

Back to top button