Oukitel K4000 utlovar en veckas autonomi och att tåla hammare och däck (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel K4000 utlovar en veckas autonomi och att tåla hammare och däck (foton och video)

Oukitel K4000som namnet antyder, är en smartphone utrustad med en 4 000 mAh batteridärför säkerligen över genomsnittet, att företaget lovar att kunna mata den för en veckas “normal användning”, och väl 3 dagar vid hård användning. Dessa värden är ärligt talat för höga för att vara försvarbara endast med den höga strömstyrkan, och att vi förbehåller oss rätten att verifiera om vi någonsin får tag på dem (vilket på så sätt låter lite som ett hot, och delvis är det – Redaktörens anmärkning).

Men på tal om hot, vi kommer från en annan egenskap hos denna Oukitel K4000 som man kan tvivla på: hans hammarmotstånd. Faktum är att företaget bokstavligen hamrade honom i videon du hittar nedan, och uppenbarligen gjorde han motstånd utan ens en repa. Det måste sägas att smarttelefonen alltid vilade på lådan, vilket säkerligen bidrog till att dämpa stöten jämfört med styvheten på ett bord, och hamrarna verkade inte särskilt dåliga, men i alla fall resultatet (förutsatt att det inte är förfalskning) är anmärkningsvärt.

LÄS ÄVEN: Oukitel U6 har två skärmar

Och om beviset på hammaren inte räckte, så finns det också däck: K4000 har rullats av en bil, bokstavligen två gånger, med fram- och bakdäck, och du vet redan resultatet.

Så i praktiken, om denna Oukitel K4000 kommer i vår ägo, skulle vi behöva stressa den i en vecka, hamra in den och slå den med bilen. Vi tvivlar på att han kommer att besöka oss av egen fri vilja …

Relaterade artiklar

Back to top button