Oukitel C4: officiell uppackning / hands-on av Marshmallow-smarttelefonen för 55 € (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel C4: officiell uppackning / hands-on av Marshmallow-smarttelefonen för 55 € (video)

Oukitel C4 är en av de smartphones som satsar allt på pris, är till försäljning för endast € 54,60. Och vad får man för en så låg siffra?

Tekniskt sett har vi en 5” HD med glas lätt böjt på sidorna (2.5D), tryckt av processorn MediaTek MT6737 fyrkärnig 64-bitars, med 1 GB RAM och 8 GB utbyggbart internt minne (ungefär hälften tillgängligt för användaren). Den bakre kameran kommer in på 8 megapixlar (men det är de interpolerade) och detsamma gäller de främre 5 megapixlarna, dvs den effektiva upplösningen för båda är lägre. Batteriet är på 2 000 mAh och är löstagbart, medan operativsystemet är uppdaterat till Android 6.0 Marshmallow.

Sammantaget är priset riktigt konkurrenskraftigt, även med tanke på de billiga specifikationerna, särskilt eftersom vi pratar om en ändå LTE smartphone. Om det hade fascinerat dig då, ta en titt på videon nedan, där Oukitel C4 först packas upp och sedan visas gränssnittet, som du redan kommer att bli bekant med om du har sett våra recensioner av de andra smartphones från det kinesiska företaget .

Relaterade artiklar

Back to top button