Oukitel avslöjar några funktioner hos U15S och ger ett löfte som vi hoppas kommer att hålla (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Oukitel avslöjar några funktioner hos U15S och ger ett löfte som vi hoppas kommer att hålla (foton)

För bara några dagar sedan, med anledning av starten av U15 Pro-försäljningen, fick vi veta att det fanns en annan smartphone Oukitel av samma linje, U15S: idag presenterar det kinesiska företaget en del av funktioneroch avslöjar att han vill göra den till “den första MT6750-baserade smartphone som tar emot Nougat”.

Som du kanske har gissat, under skärm 5,5″ full HD producerad av Sharp hittar en SoC MediaTek MT6750T octa-core med GPU Mali T860. Ingen information ännu om Bagge Och internminnemen Oukitel retar oss genom att avslöja att backkamera det blir 13 megapixlar (interpolerat till 16).

LÄS ÄVEN: De bästa kinesiska smartphones, dividerat med pris

U15S kommer att ha en tjocklek på 7,6 mm, och vid försäljningstillfället (vilket vi ännu inte vet när det kommer att ske) kommer det att ha Android 6.0 Marshmallow ombord. I slutet av pressmeddelandet visar Oukitel oss också en första bilden av smartphonen, som du hittar nedan. Vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button