Otroliga första resultat av Galaxy S6 Edge i benchmarks (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Otroliga första resultat av Galaxy S6 Edge i benchmarks (foton)

Några timmar efter den officiella presentationen av de nya Galaxy S6 Och Galaxy S6 Edge De första insikterna om potentialen hos de två smartphones börjar komma: igår såg vi de första fotografiska proverna följt av våra förhandsvisningidag ägnar vi oss istället åt ett ämne som ofta lyckas så oenighet bland användarna.

LÄS ÄVEN: Officiell Samsung Galaxy S6 Edge | Galaxy S6 Edge, vår förhandsvisning

PhoneArena kollegor har faktiskt gjort en serie tester precis på det nya Galaxy S6 Edge (identiskt ur hårdvarusynpunkt med den klassiska S6) med den mest kända riktmärke tillgängligt i Play Butik: AnTuTu, AndroBench, GFXBench Och GeekBench. Resultaten är inget annat än överraskande. På AnTuTu lyckats spela in ett resultat av 69.019 poänguppenbarligen överträffar alla tidigare toppar i sortimentet som är tillgängliga för närvarande.

Den “minneshastighetstest“på AndroidBench visade lika överraskande resultat. Läs- och skrivhastigheten är högre än för Galaxy S5 (och tack och lov!): När det gäller “sekventiell skrivning“det var ett resultat lika med ben 139,08 MB/s (S5 “bara” 24,2 MB/s); på “sekventiell läsning“ett resultat lika med 314,87 MB/s (S5 stannade vid 176,5 MB/s); När det gäller “slumpmässig läsning“Galaxy S6 Edge når i 77,2 MB/s (S5 istället 13,7 MB/s).

När det gäller istället GFXBench, Edge överraskade inte så mycket i Manhattan-testet, men lyckades nå 30 fps i T-Rex-testet. Denna sammanfattning slutar med GeekBenchdär denExynos 7420det bankande hjärtat i dessa nya Galaxy, uppnår ganska höga resultat både i enkelkärniga och multikärniga prestanda, och överträffar sin mest direkta motståndare, Snapdragon 810. Men som vanligt ska resultat tas med en nypa salt: hur bra de än är, det som spelar roll är uppenbarligen upplevelsen av dagligt brukmen de hittills inspelade lokalerna får oss att hoppas riktigt bra på dessa nya toppar från Samsung.

Relaterade artiklar

Back to top button