Osläppt “Beats Studio Buds” har upptäckts i den senaste musikvideon från Roddy Ricch

Osläppta “Beats Studio Buds” har gjort ytterligare ett framträdande i det vilda, denna gång i en ny musikvideo av rapparen och låtskrivaren Roddy Ricch.

“Beats Studio Buds” tycks vara med i musikvideon till “Late At Night”, som förekommer i en scen där Ricch ses mixa en låt i studion.

Utseendet ger oss en närmare titt på designen av de kommande Beats-öronsnäckorna, samt en mer detaljerad titt på fodralet som de kommer i. Hörlurarna upptäcktes först av webbplatsen .

Det är inte första gången som de outgivna öronsnäckorna har upptäckts i naturen. I maj sågs LeBron James bära vad som såg ut att vara ett vitt par i ett Instagram-inlägg.

Förekomsten av Beats-hörlurar i en ny formfaktor avslöjades först i en iOS-beta i maj. Det är inte mycket känt om det trådlösa ljudtillbehöret förutom det faktum att de kommer att ha en mindre formfaktor utan ett öronskydd som liknar Samsung eller Google hörlurar. De kan också komma i vitt, svart och rött.

Följ hela WWDC 2021 med omfattande bevakning av det veckolånga evenemanget från 7 juni till 11 juni, inklusive detaljer om nya lanseringar och uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button