Oreo beta för Essential Phone kommer inom “flera veckor”, samtidigt finns det kärnkällor

Note: We hope you enjoy reading this article: Oreo beta för Essential Phone kommer inom “flera veckor”, samtidigt finns det kärnkällor

Under en AMA som hölls på Reddit, vilket företaget bland annat har för avsikt att fortsätta göra varannan vecka, svarade Essential på många frågor från användare och spred bönor på några kritiska punkter.

Först av allt, uppdateringen till Oreo. Essentials ingenjörer gör “anmärkningsvärda framsteg“, och de planerar att släppa en offentlig beta av”flera veckor“, innan den globala releasen. De” anmärkningsvärda framstegen “krockar lite med” flera veckor “, men i grunden är de båda ospecifika termer, vilket i lekmannatermer bara betyder att vi får vänta. nattläge, som är blåljusfiltret. Under tiden har företaget gjort kärnkällorna och fabriksbild kommer inom kort.

När det gäller problemen med tryckfördröjning, arbetar Essential på en fix, som “ändrar saker som dag till natt”. Den kommer dock endast att släppas mellan “några veckor“; som fortfarande låter bättre än” flera veckor “.

I nästa OTA kommer det dock att finnas några gester på fingeravtrycksläsaren, förväntat, men fortfarande på gång.

Det finns också annan information, men de väsentliga har vi sammanfattat ovan. Om du ändå vill läsa hela AMA så hittar du den på denna adress och i alla fall återkommer vi inom kort för att prata om Essential, säkert med nästa Fråga mig vad som helst.

Relaterade artiklar

Back to top button