Ordsökningsspel på iPhone och iPad från App Store –

Vad du ska leta efter i den här typen av spel

Ordsökningsspel kan vara väldigt enkelt då konceptet självklart är lätt att översätta till en applikation. Men man måste alltid ta hänsyn till olika aspekter för att kunna bestämma sig för det ena eller det andra. I dessa spel måste du först och främst söka mångfald … Att det finns en bra bank av ord som är praktiskt taget oändliga och inte upprepar korsord. På så sätt kommer du inte bli uttråkad snabbt, eftersom det inte är det bekvämaste faktumet att orden du redan hittat ständigt dyker upp eller att söktermer ständigt upprepas under distributionen.

estetik applikationer är också mycket viktiga. Du ska alltid känna dig bekväm och detta uppnås genom att kunna anpassa utformningen av nätet framför dig. Detta görs med de appar som kan anpassas till de olika teman du väljer, eller till och med anpassas till skärmen på enheten du använder. Dessutom är det också viktigt att det har ett passande utseende så att det alltid framgår vilka ord du markerar. Och vi kunde inte glömma pris och det är att medan de allra flesta appar är gratis, innehåller vissa av dem mikrotransaktioner för att låsa upp alla nivåer.

Alfabetsoppor på spanska

Ordsökning är anpassade pussel som finns över hela världen. I det här fallet kommer vi att samla in de vars huvudspråk är spanska, som utan tvekan är de vanligaste.

Ordsökning Ordsökning

sopa de letra

Om du är en älskare av soppspel är det här programmet som du måste installera på din iPhone. Den har fått många användares förtroende genom historien i App Store med mycket bra betyg. Detta nästan oändliga spelet tack vare de dynamiska nätverk som det innehåller, så du kommer alltid att hitta nya nivåer med olika ord i vart och ett av de spel du spelar.

Rutnätet anpassas automatiskt till skärmen på din enhet. Det är samma sak som att ha en iPhone eller iPad med varierande dimensioner, eftersom applikationen kommer att anpassa sig intelligent för att göra den så användarvänlig som möjligt. Det integrerar också ett mycket rent och färgstarkt listgränssnitt där du kan se de bästa ögonblicken du har tagit för att förbättra ditt varumärke.

Daglig ordsökning

sopa de letra

Du kan hitta ett obegränsat antal unika pussel i det här spelet. Den kan även anpassas efter den erfarenhet du har med den här typen av pussel då den har tre olika svårighetsgrader. Till detta kommer flera ordlistor som skiljer sig åt beroende på vilken kategori du väljer. Detta kommer att göra dig mer bekväm att göra dem eftersom du alltid kommer att ha bekanta ord.

Detta kommer alltid att uppmuntra dig att få så många poäng som möjligt. Detta beror på att varje spel kommer att spåra den tid det tar att slutföra uppgiften. Självklart är målet att göra detta så snabbt som möjligt i varje träningspass. Dessutom kan du alltid jämföra dig med hela världen i den globala rankingen. Och om du tror att du har problem med att rendera korrekt kan du alltid göra ändringar mellan de fyra tillgängliga typsnitten.

Alfabets soppa

Sopa de Letras

Ditt mål i det här spelet är att hitta orden som du har på rutnätet, där du först kommer att se många bokstäver. Alla dessa ord kan hittas horisontellt, vertikalt, diagonalt eller till och med vice versa. När du har hittat dem kan du dra fingret från den första bokstaven till den sista och markera dig själv i listan över begärda ord.

Det roligaste med det här spelet är att det också introducerar en ny genre: nummersoppa. För att ta en paus från havet av bokstäver framför dig kan du byta ut dem mot primtal. Längst ner föreslås alltså flera kombinationer av siffror, som du måste hitta, som om det vore ordet som var tillämpligt i föregående fall. Allt detta är gratis och utan mikrobetalningar i själva applikationen.

Oändlig ordsökning

Sopa de Letras

Du kommer knappast att bli uttråkad med det här spelet, eftersom det kommer att få dig att söka efter ord i timmar. Applikationen har över 28 kategorier av ordsökning att välja mellan med olika svårighetsnivåer och olika spellägen. Du behöver bara välja den kategori som tilltalar dig mest och börja leta efter de ord du vill ha. Du hittar båda på toppen, botten, vänster, diagonalt eller vice versa.

Och om du inte vill spela ensam kan du alltid njuta av flerspelarläget. Du kan slåss med dina vänner eller slumpmässiga motståndare i realtid. Det slutliga målet är att hitta ord så snabbt som möjligt före motståndaren, eftersom det är detta som i slutändan kommer att mätas. Att gå in i detta spelläge är väldigt enkelt eftersom du inte behöver vara inloggad för att tävla mot en slumpmässig spelare.

Andra alternativ på engelska

Att lära sig ett nytt språk kan vara lite tråkigt eftersom det tar tid och framför allt lust. Men sanningen är att du också kan lära dig genom spel som detta, där du hittar nytt ordförråd, och med en ordbok bredvid kan du lära dig nya ord. Här är de bästa att hitta i App Store.

Ordsökning

ordsökning

Klassiskt ordpusselspel där du måste hitta dolda ord. Ordlistan skapades bara av en person och genereras inte automatiskt av en dator. Detta ger dig full tillit till att listan innehåller underhållande och framför allt intressanta ord. Gratisversionen av spelet har 16 kategorier med över 4000 ord.

Om du missar alla dessa ord kan du välja den fullständiga betalversionen, som innehåller över 100 olika kategorier och tusentals ytterligare ord. Rutnätet anpassar sig automatiskt till enheten, oavsett om det är iPhone eller iPad. Var och en av kategorierna kan upprepas så många gånger du vill för att äntligen få den högsta poängen som kommer att beaktas i rankingen.

Ordsökningspussel

världssökning

Utmana din hjärna genom att lösa spännande och hanterande pussel som har teman som passar alla humör du har. Det har ganska enkel design där rutnätet är markerat med alla bokstäver så att olika ord kan hittas. Längst ner kan du hitta alla ord som finns i själva soppan och du bör markera dem var som helst.

Men förutom dessa ordsökningar ingår även andra typer av pussel som liknar varandra. På så sätt kommer du att glömma att söka efter ord med penna och papper, och du kommer att börja göra det digitalt och lära dig nya ord. Och för att ha ett framstegssystem kommer spelet att tvinga dig att slutföra uppdrag för att få tillgång till nya pussel och fortsätta njuta av spelet med mycket innehåll.

Ordsökning – korsordsspel

ordsökning

Den perfekta appen för att lära sig nya engelska ordförråd med tusentals ord tillgängliga att lära sig. Utvecklaren utlovar timmar av spel som kommer att utmana din hjärna, och i många fall utan behov av en internetuppkoppling. Så du kan njuta var du än är, som att resa, och du behöver lite hobby för att göra resan roligare. Men förutom engelska är detta ett spel som även finns tillgängligt på tyska och ryska för att lära sig deras ordförråd.

För att snabba på dina framsteg har du några tips så att du aldrig fastnar på en viss plats. För att inte bli uttråkad och alltid vara densamma kommer du varje dag att möta dagliga utmaningar och tillfälliga troféer som kan erhållas på olika banor. Det betyder att vi alltid är i ett spel som ständigt uppdateras med nya funktioner som lagts till av utvecklaren.

Obegränsad ordsökning gratis

ordsökning

Spela ett obegränsat antal kvalitetspussel, vars stjärna är ordsökning. Den har ord på många språk som tyska, franska, spanska, italienska och naturligtvis engelska. Den samlar det senare språkets många ord i olika produktkategorier som djur, mat, familj eller sport. På så sätt kan du ännu bättre lära dig det mest välbekanta ordförrådet.

Det kan också enkelt anpassas vad gäller gränssnittet, eftersom det kan ändras till en design när som helst som om det vore penna och papper. Det kommer att göra det mer bekant om du har en upplevelse mer lik den du har med riktig alfabetsoppa. Allt detta kommer att få dig att fascinera med det här spelet och du kommer inte att vilja sluta spela när som helst för att ha kul medan du lär dig.

Vilken rekommenderar vi

Det finns många möjligheter i detta klassiska spel. Men utan tvekan har vi två specifika alternativ. Först Ordsökning ordsökning vilket är en mycket bra upptäckt på grund av dess estetik. Du vet mycket väl vilka ord du markerar, eftersom en bred palett av färger används för att enkelt skilja dem åt, och alla kommer att presenteras i listan nedan. Den anpassar sig även till skärmen som en iPad eller iPhone har, oavsett hur många tum den integrerar.

Det andra alternativet vi rekommenderar är utan tvekan Ordsökning – korsord. Detta är inte bara en ursäkt för att lära dig ett nytt språk medan du spelar, utan det kommer också att uppmuntra dig att alltid spela. Vi ser inte problemen som de inkluderar i resten av spelen, och detta är utan tvekan motivationen att gå in i ordsökningspusslet varje dag. Allt detta med olika troféer som du kan tjäna genom att klara alla utmaningar och låsa upp nytt innehåll.

Relaterade artiklar

Back to top button