OPPO Watch Free upptäckt igen: det mystiska sporturet närmar sig

motsatt klocka free

När de första ledtrådarna om det andra kapitlet i Watch-serien börjar dyka upp, visar ett nytt registrerat varumärke att det finns ännu en modell. Det är om OPPO Watch Free, bärbar som pekar på sport och som kan vara på gång under de närmaste månaderna.

OPPO Watch Free: allt vi vet

Den nya smartwatchen är för närvarande endast ett registrerat varumärke: namnet har lämnats in till immaterialrättsmyndigheten i Europa (EUIPO), med klassificering 9/14. Produktbeskrivningen talar för sig själv och namnet gör det ännu mer: OPPO Watch Free det är i själva verket en smart klocka och dokumentet specificerar också dess användning i fältet sportig.

motsatt klocka free

Uppenbarligen är det bra att specificera att funktionerna inte är klargjorda: det är dock lätt att föreställa sig att vi kommer att kämpa med en enhet utrustad med GPS och kunna övervaka hjärtaktivitet, sömn, stress och SpO2, tillsammans med de olika sportlägen.

Under tiden har enheten dykt upp i ännu en annan Global certifiering, den här gången med hänvisning till den indiska marknaden. Tyvärr avslöjas inga detaljer, men även här pekar klassificeringen i riktning mot en bärbar. Men – som läckaren Mukul Sharma också påpekar – visar det nya utseendet att lanseringen kan vara mycket nära.

För närvarande saknas också detaljer om designen och vi vet inte om OPPO kommer att behålla den fyrkantiga stilen i sin första modell eller kommer att införa en rund urtavla. Ditto för Använd OS: kommer det att vara en modell med Googles system (som med varumärkets första smartklocka) eller kommer vi att ställas inför en helt förnyad lösning? dessutom OPPO bekräftade det Titta på 2 kommer (här hittar du alla detaljer): modellen Free har den någon koppling till den senare eller är de två olika serier?

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button