OPPO tappar trioen av smartphones: A52, A72 och A91 anländer till Italien från 22 maj, från 199 € (foto)

oppo omdefinierar upplevelsen av sin “Serie a” med oppo a72 och oppo a52

Milano 19 maj 2020 – OPPO, världens ledande smarttelefonmärke, presenterar idag sina nya enheter som kommer att utgöra det nya A-serien: OPPO A72 och OPPO A52. OPPO A72 har en innovativ design och extraordinära funktioner både vad gäller hårdvara och mjukvara och har utformats för att helt möta användarens behov, i syfte att kombinera avancerad teknik med vardagsscenarier. Av denna anledning är OPPO A-seriens produkter mycket älskade av unga människor runt om i världen. Utrustad med anmärkningsvärda specifikationer som 4 GB RAM + 128 GB ROM och 5000 mAh batteri kan OPPO A72-modellen öka nivån på en enhets grundläggande funktioner. Tillsammans med den magnifika 1080P Neo-displayen och 48MP AI Quad-kamera sticker OPPO A72 ut som ett komplett paket som kan kombinera avancerad teknik, modern design och dynamiska upplevelser.

”OPPO: s A-serie har uppnått imponerande popularitet sedan debuten. Målet med lanseringen av OPPO A72-modellen är att hitta en ytterligare mötesplats med de yngre generationerna tack vare en mångsidig produkt med enorm potential, utformad inte bara för att vara modern, utan för att garantera de mest fashionabla tekniska egenskaperna. För att utforma det inspirerades vi faktiskt av de anmärkningsvärda förändringarna som har påverkat marknaden de senaste åren, särskilt baserat på den ökande roll som visuellt uttryck har fått inom sociala medieplattformar i kombination med tekniska framsteg som påverkar mer varje dag. av underhållning. Vi hoppas att OPPO A72 kan vara ett stöd för de yngre generationerna när det gäller att möta dagliga utmaningar, såväl som att hitta deras personliga uttryck och lysa i varje viktigt ögonblick i deras liv. sa Li Ming, VD för OPPO Italy.

Exceptionella inställningar för smidig och dynamisk prestanda

I enlighet med en användarcentrerad filosofi är OPPO A72 utrustad med 4 GB RAM + 128 GB ROM för att säkerställa systemhastighet och flytande, medan OPPO A52 är utrustad med 4 GB + 64 GB. UFS 2.1-lagring levereras som standard med snabbare kontinuerlig läsprestanda. Drivs av Qualcomm® Snapdragon ™ 665 mobilplattform, OPPO A72 förbättras med uppgraderade funktioner när det gäller lägre strömförbrukning. Dessutom förbättrar Hyper Boost enhetens prestanda effektivt på systemnivå. Tack vare dessa funktioner kommer användaren att kunna njuta av en smidig spelupplevelse med en intelligent bildfrekvens.

För att bäst stödja systemets kraftfulla prestanda ingår ett 5000mAh batteri tillsammans med 18W Fast Charge, så att OPPO A72 kan garantera användaren att komma igenom dagen smidigt tack vare ett pålitligt och långvarigt batteri. Modellen stöder också omvänd ström, vilket gör att du kan ladda en väns telefon.

Förutom Hi-Res Verification och Widevine L1-certifiering är OPPO A72 utrustad med många andra fantastiska funktioner som gör att den kan erbjuda den bästa audiovisuella upplevelsen. I detta avseende är faktiskt Dual Stereo-högtalarna placerade på toppen respektive botten av enheten för att öka surroundljudeffekten. Dessutom, tack vare Dirac 2.0 Sound Effect, kan OPPO A72 automatiskt växla från ett ljudscenario till ett annat, så att användarna kan identifiera sig med olika sammanhang så snart ljudet aktiveras.

Slutligen, tack vare ColorOS 7.1, det anpassade operativsystemet baserat på Android 10, är ​​designspråket lätt och skapar en unik och trevlig estetisk upplevelse.

Konstnärlig design för att förbättra den taktila och visuella upplevelsen

För att bättre anpassa sig till livsstilen och smaken hos unga slutanvändare gjorde OPPO några innovativa förändringar när de designade OPPO A72.

Faktum är att OPPO ville höja ribban genom att anta en 6,5-tums 1080P Neo-Display för att ta designen till nästa nivå. Med en inbyggd frontkamera har modellen ett mycket högt skärm / kroppsförhållande motsvarande 90,5% och med bara 1,73 mm vänster och höger kontur. Dessutom har upplösningen på 2400 × 1080 pixlar och pixeldensiteten på 405 PPI gjort det möjligt att överträffa gränsen som fastställts av det mänskliga ögat och nå nivån för en ultrauppslukande visuell upplevelse. I ögonskyddscertifieringen av TüV Rheinland kan OPPO A72 effektivt ta bort det blå ljuset på skärmen, vilket avsevärt minskar ögonskador och säkerställer ökad komfort under användning. Dessutom kommer AI-bakgrundsbelysningen att lära sig användarens läsvanor för att förverkliga en anpassad automatisk justering.

För första gången designas OPPO-produkter enligt Constellation Design. I synnerhet med 3D Quad-Curve-designen är OPPO A72s krökning optimerad kraftigt, vilket säkerställer ett mer rundat och hanterbart grepp. Trots storleken på det installerade batteriet väger OPPO A72 192 g och bibehåller ett bra ergonomiskt grepp. OPPO A72 är inspirerad av den skimrande färgen på polarhimlen, och finns i två fantastiska nyanser, Twilight Black och Aurora Purple, medan OPPO A52 finns i Twilight Black och Stream White, som påminner om himmelens förändring från dag till natt, med ränder av ljus som lyser med varje rörelse precis som konstellationen som lyser genom himmelens färger.

För att hålla sig i linje med den övergripande designen är enhetens kameralayout C. De fyra bakre kamerorna och blixten är harmoniskt integrerade i varandra och ordnade i form av bokstaven C precis som en lysande konstellation. himmel.

En annan nyhet i serien är Side Fingerprint Unlock. Faktum är att i OPPO A72-modellen är strömbrytaren och fingeravtrycksigenkänningsknappen integrerad på ena sidan för att bibehålla en övergripande kompakt och enkel design. Fördelarna med upplåsningens sidoposition är många, till exempel möjligheten att inte färga skärmen med fingeravtryck och den snabbare upplåshastigheten med en högre igenkänningshastighet.

Fyrkamera utrustad med 48 MP AI för att fånga alla de bästa ögonblicken

OPPO A72 med 48 MP AI Quad Camera erbjuder ett komplett paket med alla funktioner i trendig fotografering. 48MP Ultra HD-huvudkamera med ½ ”extra stor sensor ger högupplöst bildåtergivning och ger användarna en fotograferingsenhet som kan kontinuerlig anpassas för bättre bildskärpa.

Med hjälp av vidvinkeloptimeringsförvrängning är 119,1 ° 8MP ultravidvinkellins utformad för att vidga användarnas horisont och fånga varje ögonblick utan att behöva utesluta någonting eller någon, oavsett ämne och utrymme. Dessutom ger Ultra Night Mode 2.0 tillsammans med den stora F1.7-bländaren på huvudkameran användarna möjlighet att fånga nattbilder som överstiger ljusstyrkan och detaljerna som det mänskliga ögat kan uppleva. Med överlägsen prestanda vid svagt ljus och bredare dynamiskt omfång än någonsin kan OPPO A72 i handhållet läge skapa en enda bild av en nattbild genom att kombinera 3-8 bilder i olika mörker, vilket optimerar slutproduktens klarhet och skärpa.

Den OPPO-utvecklade försköningsfunktionen stöds av en 8MP-kamera på framsidan och har utformats för att försiktigt avslöja naturlig skönhet genom användning av artificiell intelligens. Algoritmen kan automatiskt identifiera användarens ålder och kön för att skapa ett personligt och naturligt utseende med till exempel välvårdad och felfri hud. Med en mjukare hudeffekt och mjukare kontureffekt kan användarna enkelt omdefiniera sin stil i olika scenarier och ljusförhållanden.

I takt med att korta videoplattformar växte fram och “vlogging” -stilen blev mer mainstream har OPPO A72 utformats som en kamera för fotografering på språng för att göra inspelning och redigering av högkvalitativa videor mer tillgängliga. Med 4K-videoinspelningsfunktionen kan du spela in tydligare och stabilare videor av hög kvalitet med mer levande färger och inga luckor, som dagens användare kräver. För detta har även bildförmågan med distinkt belysningskontrast optimerats djupt. Oavsett om det är i starkt solljus eller på natten kommer defekter som buller och färgförvrängning att minskas kraftigt. Videostabilitet, en av de viktigaste funktionerna i OPPO-produkter, är också inbyggd i OPPO A72-modellen för att hjälpa användare att minimera påverkan av rörelse- och instabilitetsscenarier. Dessutom är vidvinkelvideo integrerad för att uppnå ett ännu bredare synfält. Med OPPO-utvecklade Soloop Smart Editing App och diversifierade videofilter kan användare förverkliga sina filmliknande videoidéer och bli sina egna regissörer.

Marknadens tillgänglighet

Tillgängligt till ett pris av 279 euro, OPPO A72 kommer att säljas i Italien från och med 22 maj.

OPPO A52, som kan köpas till ett pris av 199 euro, kommer att finnas tillgänglig i Italien från och med den 22 maj.

Relaterade artiklar

Back to top button