Oppo Reno5 K 5G lanseras med funktioner och pris –

Idag har datumet för presentationen av den nya OPPO-medlemmen Reno Family satts i kalendern. Efter Reno5, Reno5 Pro och Reno5 Pro + finns det nu en mer blygsam representant för denna serie, kallad Renault5K 5G … Även om terminalen inte innehåller koffein i vissa av dess specifikationer, försummar den inte tekniker som vi kan anse vara typiska för högprestandaområdet, såsom höga uppdateringsfrekvenser, samt en av de bästa snabba nedladdningarna på marknaden.

Det har blivit på modet att inte alla familjer går ihop. Inte ens Xiaomi släppte alla Mi 11s samtidigt, och till och med Apple släppte iPhone 12 i två omgångar. OPPO och Reno5 anländer också i etapper, Reno5 K 5G är den senaste som kommer till Kina. Som alltid kommer nyheterna i första hand från ett asiatiskt land, så vi behöver fortfarande känna till företagets planer för dessa modeller i Europa.

Skärm och teknik

Denna Reno5 K 5G kommer med AMOLED-skärm med FullHD+-upplösning och 6,43 tum. Det är otroligt hur OPPO har fått 91,7 % av frontramen upptagen, så ramarna är minimala. Den har en uppdateringsfrekvens på 90Hz och en touch-samplingsfrekvens på 180Hz.

Mellanklassprocessor med 5G

Vi hittar under huven Qualcomm Snapdragon 750G-processor som automatiskt markerar den som en mellanklassterminal vad gäller prestanda, men ansvarar för att göra det lättare att ansluta terminalen till 5G. Detta chip kommer med varianter med 8 GB och 12 GB RAM med 128 eller 256 GB internminne. Företaget säger att detta minne inte kan utökas genom att utöka microSD-kortet.

64 megapixel räcker inte

På baksidan hittar vi en design som påminner om den tidigare Reno5-serien och även Reno4-serien, sportig fyra kameror med en upplösning på 64 megapixlar 6P huvudsensor och f/1,7 bländare. Den integrerar också en 8MP ultravidvinkelsensor och två makro- och 2MP-djupsensorer. Framtill, i ett litet hål, finns en 32MP selfiekamera med f/2,4 bländare och 85° synfält.

Dess huvudsakliga fotograferingsfunktioner inkluderar panoramaläge, nattfotografering, AI-identifiering eller slow motion. V Reno5 K 5G kan spela in i 4K upp till 30 bilder per sekund eller i FullHD + upp till 120 bilder per sekund.

Med Android 11 som standard

Hur kunde det vara annorlunda, följer det med Android 11 som standard under OPPO ColorOS 11-lagret … Vi kan inte glömma att den även har en fingeravtryckssensor på skärmen och att den som sagt är kompatibel med 5G-nätverk och andra anslutningar som NFC eller Bluetooth 5. Men att den lyser med sitt eget ljus, så den är i sin 4 300 mAh batteri kompatibelt med laddning. snabb 65W SuperVOOC från OPPO.

Priser och försäljningsdatum

OPPO har avslöjat att Reno5 K 5G kommer att finnas tillgänglig i grönt, pärlemorskimrande och svart. Det kommer att gå till försäljning officiellt den 6 mars i Kina , men nu kan du göra en reservation på OPPO:s webbplats i det landet. När vi pratar är det för tidigt att veta OPPOs möjliga planer på att landa denna och andra medlemmar av Reno5-familjen i Europa. Priserna beroende på minnesversionen är följande:

  • OPPO Reno5 K 5G 8GB + 256GB: 2899 yuan (cirka 370 euro)
  • OPPO Reno5 K 5G 12GB + 512 GB: 3199 yuan (cirka 405 euro)

Relaterade artiklar

Back to top button